DEX komt 24 Juli 2020

DEX komt 24 Juli 2020

Qubic Games onthulde dat hun side-scrolling actiespel DEX op 24 juli 2020 Nintendo Switch zal raken, voor $ 19,99 USD.

Geïnspireerd door de wereld van Blade Runner en Neuromancer, ziet de titel spelers overleven tegen een meedogenloze dystopie – met een breed scala aan aanpassingen en tools om ze scherp te houden!

video

Over DEX

Verken, vecht, praat en hack je een weg door een rijke cyberpunkwereld in deze 2D-actie-RPG!

Dood gezocht door een mysterieuze en verreikende organisatie, doorkruis je de futuristische stad Harbor Prime en maak je onverwachte bondgenoten tijdens je zoektocht om het systeem neer te halen! In dit cyberpunkavontuur geïnspireerd door Blade Runner en Neuromancer, ben je vrij om je speelstijl te kiezen: word je een stille huurmoordenaar, een hacker, een diplomaat of een eenvoudige revolverheld?

Ontworpen als een terugkeer naar eerdere 2D-platform- en actiespellen gecombineerd met moderne RPG-elementen, biedt Dex realtime gevechten, een volwassen verhaallijn en interactieve dialogen.

Pas de vaardigheden, uitrusting en zelfs augmentaties van je personage aan – implantaten die je bovenmenselijke vaardigheden geven en nieuwe wegen openen in de open wereld van de game.

Een revolutionaire hacker-monteur laat je ook in Cyberspace duiken: overwin virussen en inbraakmaatregelen om torentjes te deactiveren, apparaten te overbelasten, bedrijfsgegevens te stelen en je vijanden kreupel te maken!