Dezatopia wordt gelanceerd na de release op Steam

Dezatopia wordt gelanceerd na de release op Steam

Hanaji Games kondigde nieuwe lanceringsdetails aan voor de aankomende shump Dezatopia. Dezatopia is gepland voor lancering voor Steam in januari 2020 in Japan.

De game is ook gepland om op Nintendo Switch te lanceren, hoewel de releasedatum zal afhangen van wanneer Nintendo hun goedkeuring verleent.

video
play-rounded-fill

Over Dezatopia

Vreemde en ongewone wezens woonden in de ondergrond van de aarde, onbekend bij de mensheid. Dit was totdat Momoko, een mode-geobsedeerd middelbare schoolmeisje, ze per ongeluk ontdekte. Samen wilden ze de beschavingen boven en onder het oppervlak combineren om een ​​nieuwe wereld te creëren: Dezatopia.

De speler bestuurt Akane en Aoba, de schoolgenoten van Momoko die werden ingehuurd om te helpen met de bouw van de torenhoge ondergrondse brug totdat ze de omvang van haar plannen ontdekten. Ze besloten de ambities van Momoko en haar loyale beesten te dwarsbomen met hun werkschip, de Speleological Fighter Pink Aurora.

Het vaartuig heeft vier unieke, intuïtieve wapens om terug te vechten tegen vijanden uit alle richtingen. Upgrades en items kunnen ook worden gekocht bij een mid-flight shop, maar deze voordelen worden gecompenseerd door een dynamisch moeilijkheidssysteem dat zich automatisch aanpast aan het vaardigheidsniveau van de speler om ervoor te zorgen dat hun ervaring, strategie, techniek en geluk altijd worden getest.

Elke fase is gevuld met een verscheidenheid aan verrassende gimmicks, samen met onderscheidende bazen die aan het einde op enorme machines wachten. Deze zijn gerangschikt in vooraf bepaalde routes voor hoge herspeelbaarheid. Gedetailleerde pixelart en vloeiende animaties brengen de ondergrondse achtergronden tot leven en de retro vertrouwdheid van de FM-synth soundtrack maakt de originele melodieën onvergetelijk. Het combineert allemaal voor een echt levendig audiovisueel spektakel.

De cast van personages, van de drie menselijke middelbare scholieren tot de rare ondergrondse wezens, is ook gevuld met persoonlijkheid. Hun ambities en redenen om te vechten vormen de ruggengraat van het eigenzinnige verhaal.

Dit uitgebreide, gedetailleerde spel kan door iedereen en overal worden gespeeld en biedt een ervaring als geen ander. Voel het zelf.

Kenmerken

  • Klassieke arcade-stijl: de beproefde opwinding van een shmup is te zien en te vernietigen.
  • Enorm inhoudsvolume: 24 verschillende podia met 21 eindbazen verdeeld over 21 routes.
  • Intuïtieve bediening: nieuwe maar eenvoudige bediening waarvan zowel beginners als veteranen kunnen genieten.
  • Uniek winkelsysteem: direct upgrades kopen zonder de actie te onderbreken.
  • Dynamische uitdaging: past automatisch tussen 1000 moeilijkheidsgraden aan de vaardigheden van de speler aan.
  • Grappig verhaal: middelbare scholieren en ondergrondse wezens botsen tegen de combinatie en dominantie van twee werelden.
  • Ontgrendelbare bonussen: vind verborgen items in elke fase om muziek te openen in de geluidstest, achtergrondverhalen en meer.
  • Opvallende grafische afbeeldingen: levendige pixelafbeeldingen met vloeiende animaties.
  • Retro muziek: meer dan 40 geheel nieuwe FM-synth tracks van HEY.