Diablo II Resurrected hoofdontwikkelaar – Het draait enorm soepel

Diablo II Resurrected hoofdontwikkelaar – Het draait enorm soepel

Venture Beat interviewde hoofdontwerper Rob Gallerani en hoofdgrafisch ingenieur Kevin Todisco van Vicarious Visions. Ze werken aan de Nintendo Switch-port van Diablo II: Resurrected.

Het duo werd gevraagd hoe goed de Nintendo Switch-versie presteert in vergelijking met de andere platforms. Gallerani antwoordde dat het spel momenteel als boter draait in de handheld-modus en dat de grootste problemen waren om alles leesbaar te maken in de draagbare modus.

Hij en Todisco legden uit dat ze er veel tijd aan besteedden om ervoor te zorgen dat de Nintendo Switch-versie van Diablo II: Resurrected niet zomaar een port van de pc-versie was.

Venture Beat Diablo II: Herrezen interview hoogtepunt

Venture Beat:

Met al deze verschillende versies die uitkomen, en omdat we een aantal andere games hebben gezien met releases voor meerdere platforms waar de Switch-versie misschien moeite mee heeft, hoe draait de Switch-versie van Diablo II op dit moment?

Hoe is het optreden?

Gallerani:

Ik denk dat het als boter loopt. Ik speel het graag in de niet-gedockte draagbare modus. Maar ja, met al onze consoles hebben we ze voor die ervaring gebouwd. We wilden niet dat het voelde alsof we net een pc-game naar de console hadden geport. We wilden dat het was wat goed was voor die console. We hebben veel rekening gehouden met de Switch, vooral als je hem in draagbare modus speelt.

Alles is een stuk kleiner. Alleen de algemene aandacht voor zaken als, hoe groot is het lettertype? Hoe worden dingen op het scherm weergegeven? Dat zijn allemaal dingen die aan dat apparaat moesten voldoen om zijn sterke punten te benutten.

Todisco:

Hetzelfde geldt voor veel van de 3D-beelden. Het past de ervaring aan voor dat kleinere scherm, het handheld-scherm dat kan worden verwisseld voor een groter scherm als je de console in het dock plaatst. Bij elk platform zorgen we ervoor dat we de technologie afstemmen op de beste ervaring op dat specifieke platform.

De Switch-versie is erg goed. Ik denk dat mensen er plezier aan zullen beleven, omdat ze hem voor het eerst onderweg kunnen gebruiken.

Over Diablo II: Resurrected

Herbeleef het epische avontuur dat decennialang het actie-RPG-genre definieerde

Diablo® II: Resurrectedâ„¢ is de definitieve remaster van Diablo® II en de Lord of Destruction®-uitbreiding – twee kenmerkende inzendingen in de genrebepalende actierollenspelserie van Blizzard Entertainment. Doorgewinterde spelers, evenals degenen die het gemist hebben toen de originele game twintig jaar geleden voor het eerst op pc werd uitgebracht, kunnen nu de tijdloze gameplay van Diablo® II ervaren met moderne beelden en audio die profiteren van de hedendaagse gaminghardware.

Beklim de vergeten toren, baan een pad door de jungle van Kurast en bestorm de poorten van de hel om Diablo zelf te verslaan. Beklim vervolgens de top van de berg Arreat om het hoofd te bieden aan Baal, de Lord of Destruction, in Worldstone Keep.

Zeven van Sanctuary’s grootste kampioenen wachten op het iconische kampvuurscherm: de Amazone, Assassin, Barbarian, Druid, Necromancer, Paladin en Sorceress. Elk is in hoge mate aanpasbaar met talloze bouw- en uitrustingsopties die spelers kunnen verkennen.

Diablo® II: Resurrected kan worden gespeeld als een solo-ervaring, of je kunt een paar vrienden pakken op je favoriete platform en genieten van multiplayer-coöp. Blaas dan wat stoom af en claim een ​​paar oren door spannende PvP-duels buiten de stad aan te gaan.