Diablo II: Resurrected – Patch 2.4 toegelicht

Diablo II: Resurrected – Patch 2.4 toegelicht

Met de release van 2.4 zou Diablo II: Resurrected zijn eerste balans-patch in meer dan 11 jaar ontvangen.

We zijn net klaar met onze PTR voor de patch, die een hele reeks spelveranderende veranderingen omvatte en ons klaarmaakte voor het inaugurele Ladder-seizoen van de game. We zijn verheugd te kunnen melden dat Patch 2.4 nu beschikbaar is en dat het Ladder-seizoen op 28 april begint!

Het team stortte zich op gebruikerscommentaar tijdens de PTR voor Patch 2.4 en bracht verschillende wijzigingen aan, waaronder bugfixes, klassespecifieke wijzigingen, algemene balansverbeteringen en meer. Bekijk ons ​​blogartikel voor meer informatie over de patch en een volledige lijst van de wijzigingen van de PTR.

2.4 Details

The Lord of Terror, Heroes of Sanctuary, begroet je met de Diablo II: Resurrected Patch 2.4 en Ladder launch-update. Stel je vechtvaardigheden op de proef in het eerste competitieve Ladder-seizoen, want we bieden een hele reeks nieuwe functies en verbeteringen die van invloed zijn op een verscheidenheid aan gameplay-variabelen. We implementeren voor het eerst in meer dan tien jaar belangrijke gameplay-aanpassingen om nieuwe strategieën te promoten voor je volgende reis naar Sanctuary. Verschillende upgrades voor elke klasse, nieuwe Rune Words, nieuwe Horadric Cube-recepten, Mercenary-bewerkingen en nog veel meer behoren tot de veranderingen. Studeer hard, want als je je nieuw verworven kennis in je voordeel gebruikt, zullen demonen vluchten voor je aanwezigheid.

Je moet een paar voorbereidingen treffen voordat je aan je reis naar het oosten begint. Daarom hebben we een gids opgesteld om je te helpen gemakkelijk terug te keren naar Sanctuary, vooral als je je voorbereidt om de strijd aan te gaan met de krachten van de Burning Hells.

Volledige details; https://news.blizzard.com/ nl-us/diablo2/23788293/diablo-ii-resurrected-patch-2-4-now-live

Over Diablo II: Resurrected

Herbeleef het epische avontuur dat decennialang het actie-RPG-genre definieerde.

Diablo® II: Resurrected is de ultieme remaster van Diablo® II en zijn Lord of Destruction®-uitbreiding, twee genrebepalende actie-rollenspellen van Blizzard Entertainment. De tijdloze gameplay van Diablo® II is nu beschikbaar met moderne beelden en audio die profiteren van de hedendaagse gaming-hardware voor ervaren spelers en voor degenen die het gemist hebben toen de originele game twintig jaar geleden voor het eerst op pc werd gelanceerd.

Om Diablo te vernietigen, beklim je de Vergeten Toren, baan je een pad door de bossen van Kurast en bestorm je de poorten van de hel. Beklim vervolgens in Worldstone Keep de top van de berg Arreat om het hoofd te bieden aan Baal, de Lord of Destruction.

Op het beroemde kampvuurscherm begroeten zeven van Sanctuary’s grootste helden je: de Amazone, Assassin, Barbarian, Druid, Necromancer, Paladin en Sorceress. Elk is in hoge mate aanpasbaar, met een overvloed aan bouw- en uitrustingsopties om uit te kiezen.

Diablo® II: Resurrected kan alleen of met vrienden op Nintendo Switch in multiplayer-coöp worden gespeeld. Ga dan de stad uit en neem deel aan spannende PvP-duels om stoom af te blazen en een paar oren op te eisen.

Tot nu toe hebben meer dan 5 miljoen betalende spelers Diablo II: Resurrected gespeeld en we nodigen ze allemaal uit, evenals nieuwkomers in de Diablo II: Resurrected-familie, om Patch 2.4-content te ervaren.

Ad