Diablo III bundel

Diablo III bundel

De duivel zit letterlijk in de details van een nieuwe Nintendo Switch-bundel met het legendarische Diablo III: Eternal Collection van Blizzard.

video
play-rounded-fill

De bundel wordt exclusief gelanceerd op GameStop op 2 november. Fans die de duivelse bundel oppakken, ontvangen een Nintendo Switch-systeem en een dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor het Diablo III: Eternal Collection-spel en een draagtas met een thema, allemaal bij een adviesprijs van $ 359,99.

Over Diablo III: Eternal Collection

Diablo III: Eternal Collection bevat het volledige klassieke spel, evenals al zijn uitbreidingsinhoud: Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Fans die de Nintendo Switch-versie spelen, ontvangen bovendien in-game-items die alleen beschikbaar zijn op de hit-console van Nintendo. Deze in-game bonussen bevatten een verscheidenheid aan items uit de The Legend of Zelda-serie, waaronder Ganondorf Transmog Armor, een compagnon Cucco-huisdier en een Golden Triforce Portrait Frame.

In Diablo III: Eternal Collection, kiezen spelers tussen een van de zeven klassen, waaronder Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard, om op een donker en gedenkwaardig avontuur te vertrekken om demonen te vernietigen en buit te ontdekken. De veelgeprezen game wordt geroemd om zijn stijl en gameplay, die perfect is om op de tv of onderweg te spelen met Nintendo Switch.