Diablo III Eternal Collection komt 2 November

Diablo III Eternal Collection komt 2 November

De langverwachte Nintendo Switch-versie van Diablo III Eternal Collection komt op het platform aan op 2 november 2018.

De informatie werd ontdekt in de eShop waar de vermelding voor de game de wereldwijde datum onthulde. Het is mogelijk dat het tijdens de Nintendo Direct van vandaag zou worden aangekondigd. De bestandsgrootte voor de Diablo III Eternal Collection werd ook onthuld in de eShop en komt uit op 13,3 GB.

video
play-rounded-fill

Over Diablo III Eternal Collection

Eindeloos speelbaar en voortdurend in ontwikkeling, biedt Diablo III een leven lang uitdaging en avontuur, en de Eternal Collection bevat de veelheid aan functies, verfijningen en updates die tot nu toe aan het spel zijn toegevoegd. Bovenaan vechtend door een epische verhaalcampagne die de Hoge Hemelen, de Brandende Hellen en nog meer omvat, kunnen spelers overvloedige beloningen verdienen in de Avonturenmodus, een eindeloze aanval van activiteit met voortdurend verschuivende doelen in alle locaties van het spel.

Diablo III Eternal Collection bevat ook Seasons, een terugkomende spelmodus die spelers aanmoedigt om nieuwe personages te maken, exclusieve seizoensbeloningen te verdienen en hordes demonen te vermorzelen om spots te verdienen op de scoreborden van hun regio.

“De poorten van de hel zullen binnenkort opnieuw worden geopend en we zouden niet blijer kunnen zijn als Nintendo Switch-spelers meedoen aan de strijd”, zei Mike Morhaime, CEO en mede-oprichter van Blizzard Entertainment.

“Of ze nu dapper duiken of samen optrekken met vrienden, de nieuwste helden van Sanctuary wachten op eindeloze avonturen en eindeloze buit – wanneer de Diablo III Eternal Collection op 2 november wordt gelanceerd.”

De Diablo III Eternal Collection is gesmeed om te profiteren van de flexibiliteit en veelzijdigheid van het Nintendo Switch System, of spelers nu de Joy-Con controller of een Pro Controller gebruiken. En trouw aan Diablo’s geest, zullen spelers een schat aan opties hebben als het gaat om het reinigen van Sanctuary – partijen van maximaal vier kunnen samen spelen, door een scherm te delen op een Nintendo Switch, hun consoles draadloos aan elkaar te koppelen of verbinding te maken via de Nintendo Switch Online-abonnementsservice.

Diablo III is het snelst verkochte pc-spel aller tijden. * De Reaper of Souls-uitbreiding introduceerde de machtige Crusader-klasse, de oneindig-replayable Adventure-modus en een groot aantal andere spelbepalende functies, zoals de willekeurige met buit gevulde Nephalem Rift kerkers. In 2017 deed Rise of the Necromancer de fan-favoriete Necromancer-klasse uit Diablo II herleven en versterkte de krachten van spelers met de gruwelijke krachten van bloed en botten. Dit alles is opgenomen in de Diablo III Eternal Edition voor de Nintendo Switch, bovenop exclusieve bonusitems, zoals de cosmetische pantserset van Ganondorf, geïnspireerd op de iconische schurk uit de The Legend of Zelda-serie.

Diablo III Eternal Collection voor Nintendo Switch is vanaf 2 november overal verkrijgbaar in de winkel en digitaal via de Nintendo eShop tegen een adviesprijs van £ 49,99. “

Ad