Diablo III komt inderdaad!

Diablo III komt inderdaad!

Het lijkt erop dat Forbes de fout heeft gemaakt die niemand wil maken om een game eerder aan te kondigen dan de bedoeling was.

Kotaku meldde dat Diablo III voor de Nintendo Switch officieel later moest worden aangekondigd, maar Forbes drukte de publicatieknop een beetje vroeg in, zo lijkt het.

Over Diablo III

De klassieke titel komt naar de Nintendo Switch als Diablo III Eternal Collection. Het bevat het originele spel samen met de uitbreidingen en downloadbare inhoud als een compleet pakket.

Met de Nintendo Switch-versie kun je ook multiplayer spelen in een aantal verschillende configuraties, van een lokale coöp voor vier spelers op dezelfde machine, tot een coöp voor vier spelers op afzonderlijke switches zonder internetverbinding, tot volledig online co-op op, om lokale spelers en anderen via internet te laten verbinden.

Bonus

Als klap op de vuurpijl is er zelfs een exclusieve cross-over; Nintendo Switch-bezitters krijgen ook een speciaal harnas waardoor je eruitziet als Ganondorf van The Legend of Zelda-franchise. Diablo III Eternal Collection heeft op dit moment geen vaste releasedatum maar staat gepland voor later dit jaar. Het kost $ 59,99.

Nintendo bevestigt het

Aangezien het een geloofwaardig lek was van niemand anders dan Forbes, moest Nintendo ook het nieuws snel uit de weg ruimen en bevestigde het met een video met Diablo III Eternal Collection in een aankondiging met CEO van Blizzard, Mike Morhaime;

video
play-rounded-fill

Kijk je uit naar Diablo III Eternal Collection? We zeer zeker wel!

Ad