D.I.C.E Awards 2021 – Hades wint Game of the Year

D.I.C.E Awards 2021 – Hades wint Game of the Year

Hades heeft weer een prijs gewonnen en dit keer is het Game of the Year 2021 bij de jaarlijkse DICE Awards.

De ontwikkelaar van de game, Super Giant Games , reageerde en zei dat het een “ongelooflijke en nederige eer” is om de titel Game of the Year te hebben gekregen met hun indie-hit Hades.

Over Hades

Trotseer de god van de doden terwijl je de onderwereld hackt en uithakt in deze rogue-achtige kerkercrawler van de makers van Bastion en Transistor.

STRIJD BUITEN DE HEL

Als de onsterfelijke prins van de onderwereld gebruik je de krachten en mythische wapens van Olympus om uit de klauwen van de god van de doden zelf te ontsnappen, terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt met elke unieke ontsnappingspoging. .

LAAT DE FURY VAN OLYMPUS LOS

De Olympiërs staan ​​achter je! Maak kennis met Zeus, Athena, Poseidon en nog veel meer, en kies uit hun tientallen krachtige Boons die je vaardigheden verbeteren. Er zijn duizenden levensvatbare personage-builds om te ontdekken terwijl je bezig bent.

BEVRIEND GODEN, SPOKEN EN MONSTERS

Een volledig ingesproken cast van kleurrijke, levensgrote personages wacht op je! Bouw uw relaties met hen op en beleef duizenden unieke verhaalgebeurtenissen terwijl u leert wat er werkelijk op het spel staat voor dit grote, disfunctionele gezin.

GEBOUWD VOOR REPLAYABILITY

Elke keer dat je je in de steeds veranderende onderwereld duikt, wachten nieuwe verrassingen, wiens beschermbazen je zullen herinneren. Gebruik de krachtige Mirror of Night om permanent sterker te worden en geef jezelf een voorsprong de volgende keer dat je van huis wegrent.

NIETS IS ONMOGELIJK

Permanente upgrades betekenen dat je zelf geen god hoeft te zijn om het spannende gevechts- en aangrijpende verhaal te ervaren. Maar als je er een bent, ga dan de uitdaging aan en bereid je voor op een aantal knotsgekke actie die je goed geoefende vaardigheden op de proef zal stellen.

HANDTEKENING SUPERGIANT STIJL

De rijke, sfeervolle presentatie en unieke samensmelting van gameplay en verhaal die de kern van Supergiant’s games was, is hier volledig van kracht: spectaculaire handgeschilderde omgevingen en een bloedstollende originele score brengen de onderwereld tot leven.

Hades is verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop en ook fysiek via je plaatselijke winkel. Gefeliciteerd Super Giant Games!