Digimon Story: Cyber Sleuth Complete – Battle System Trailer

Digimon Story: Cyber Sleuth Complete – Battle System Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe previewtrailer uitgebracht die snel het vechtsysteem van Digimon Story: Cyber Sleuth Complete behandelt.

Zowel nieuwkomers als veteranen zullen elke strategie die ze tot hun beschikking hebben onder de knie moeten krijgen, zoals het vrijgeven van een complexe reeks bewegingen van Digimon, het beschermen tegen dodelijke aanvallen op het juiste moment en het geven van itemboosts aan uw Digimon wanneer ze die het meest nodig hebben!

video
play-rounded-fill

VERDEDIG DE WERELD IN DIGIMON STORY CYBER SLEUTH: COMPLETE EDITION

Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition combineert Digimon Story: Cyber Sleuth en Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory samen in één game, zodat fans de volledige Cyber Sleuth-ervaring allemaal op één plek kunnen spelen! Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition is beschikbaar op 18 oktober 2019 voor pc en switch!

Gebruik het ingewikkelde party-systeem in Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition, creëer uw droom Digi-team om de wereld te beschermen tegen krachtige vijanden. Val aan, bewaak, gebruik items en schakel je Digimon uit om formidabele vijanden te verslaan in strategische turn-based gevechten.

Vergeet niet om je Digimon te genezen na het gevecht op het DigiLab om ervoor te zorgen dat je Digimon klaar is voor het volgende gevecht!

Digimon Story: Cyber Sleuth Complete Edition wordt uitgebracht op 18 oktober 2019.