Digimon Survive beoordeeld door ESRB

Digimon Survive beoordeeld door ESRB

Digimon Survive is een tijdje geleden aangekondigd, maar heeft helaas veel vertragingen opgelopen. De laatste vertraging was in oktober toen de ontwikkelaars van Bandai Namco ons vertelden dat de game is uitgesteld tot 2022.

We hebben nu vernomen dat Digimon Survive is beoordeeld door de Entertainment Software Ratings Board en een tienerbeoordeling heeft gekregen.

Digimon Survive beoordeling samenvatting:

Dit is een visuele roman, met elementen van een strategie/rollenspel, waarin spelers Japanse tieners volgen die verdwaald zijn in een wereld van monsters. Terwijl spelers de verhaallijn volgen, nemen ze periodiek deel aan turn-based gevechten met Digimon (monsters met speciale krachten/vaardigheden).

Terwijl menselijke en Digimon-personages zich over rasterachtige slagvelden bewegen, selecteren spelers aanvalsbewegingen/vaardigheden in een menu en kijken ze naar korte animaties van monsters die bewegingen uitvoeren. Aanvallen kunnen bestaan ​​uit schoppen, bijten, ontploffing van energie en elementaire uitbarstingen. Een filmpje toont kort een stilstaand beeld van een met bloed bevlekt lijk. Uit een verscheidenheid aan aanvalsbewegingen kan Digimon een Poop Toss uitvoeren, die wordt afgebeeld als een cartoonachtige poepspoel die naar tegenstanders wordt gegooid, en wordt vergezeld door squishy geluidseffecten. De woorden “sh*t”, “b*tch” en “p*ssed” verschijnen in de dialoog.

Over Digimon Survive

Om de 20e verjaardag van de Digimon Anime te vieren, presenteert Digimon Survive een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in een mysterieuze wereld met personages ontworpen door Uichi Ukumo en muziek van de veelgeprezen Tomoki Miyoshi.

Digimon Survive ziet een gloednieuwe groep tieners, onder leiding van Takuma Momozuka, verdwalen op een schoolkampeertocht, waarbij ze worden getransporteerd naar een vreemde nieuwe wereld van monsters en gevaar.

Terwijl ze zich een weg terug naar huis vechten door een geanimeerde wereld van moeilijke beslissingen en dodelijke gevechten, zullen de keuzes van spelers gedurende het spel de evolutie van hun monsterlijke bondgenoten en het uiteindelijke einde beïnvloeden. Gevechten in het spel worden uitgevochten in 2D, in een meer klassieke SRPG-stijl.

Ad