Digimon Survive – Beoordeeld in Australië

Digimon Survive – Beoordeeld in Australië

Het lijkt erop dat er eindelijk een einde komt aan het lange wachten op Digimon Survive. Het Australische classificatiebord heeft zijn website bijgewerkt met een nieuwe vermelding voor het strategie-RPG-project.

Digimon Survive heeft blijkbaar een “PG”-classificatie.

Bandai Namco Entertainment onthulde oorspronkelijk Digimon Survive in 2018, met de eerste plannen om de game in 2019 uit te brengen. Momenteel staat de game gepland voor een release in 2022. Hoewel sommige fans zich zorgen maakten over de schijnbare ontwikkelingsproblemen van de game, zijn zulke classificaties op het classificatiebord meestal een goede indicatie dat er al plannen zijn om de game uit te brengen.

Over Digimon Survive

Dit is een verhaal over overleven in een vreemde nieuwe wereld.

Om de 20e verjaardag van de Digimon Anime te vieren, presenteert Digimon Survive een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in een mysterieuze wereld met personages ontworpen door Uichi Ukumo en muziek van de veelgeprezen Tomoki Miyoshi.

Digimon Survive ziet hoe een gloednieuwe groep tieners, onder leiding van Takuma Momozuka, verdwaalt op een schoolkampeertocht, waarbij ze worden getransporteerd naar een vreemde nieuwe wereld van monsters en gevaar.

Terwijl ze zich een weg terug naar huis vechten door een geanimeerde wereld van moeilijke beslissingen en dodelijke gevechten, zullen de keuzes van spelers gedurende het spel de evolutie van hun monsterlijke bondgenoten en het uiteindelijke einde beïnvloeden. Gevechten in het spel worden uitgevochten in 2D, in een meer klassieke SRPG-stijl.