Digimon Survive … krijgt eindelijk een releasedatum

Digimon Survive … krijgt eindelijk een releasedatum

Digimon Survive, de nieuwste game in de iconische Digimon-serie van Bandai Namco, heeft eindelijk een releasedatum gekregen in Japan. Wanneer de game op 28 juli in het Land van de Rijzende Zon wordt uitgebracht, kunnen Japanse spelers hem spelen.

Digimon Survive werd voor het eerst geïntroduceerd in een editie van het Japanse tijdschrift V-Jump in 2018 en is sindsdien vele malen uitgesteld. Hopelijk zal het spel geen verdere problemen vertonen.

Over Digimon Survive

Dit is een verhaal over overleven in een onbekende omgeving.

Digimon Survive, dat de 25e verjaardag van de Digimon-anime markeert, is een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in een vreemd universum met personages gecreëerd door Uichi Ukumo en muziek van Tomoki Miyoshi.

In Digimon Survive wordt een gloednieuwe groep tieners, onder leiding van Takuma Momozuka, van hun groep gescheiden tijdens een schoolkampeerreis en worden ze naar een bizarre nieuwe wereld gestuurd vol monsters en gevaar.

De keuzes van spelers zijn van invloed op de groei van hun monstervrienden en de uiteindelijke finale als ze zich een weg terug naar huis vechten via een geanimeerde wereld van uitdagende beslissingen en dodelijke gevechten. In het spel worden gevechten gespeeld in 2D, op de manier van een traditionele SRPG.

Kenmerken

  • Grafiek op de manier van anime is verbluffend.
  • Een donkerder verhaal over vriendschap en overleven.
  • Een verhaal dat zich ontwikkelt naarmate de speler beslissingen neemt en acties onderneemt.
  • Neem deel aan tactische RPG-gevechten met meer dan 100 Digimon.
Ad