Digimon Survive – Releasedatum trailer

Digimon Survive – Releasedatum trailer

Bandai Namco en HYDE hebben een nieuwe video gepubliceerd voor Digimon Survive, een strategische RPG die op 29 juli 2022 op de Nintendo Switch en andere platforms wordt gelanceerd.

Dit is een overlevingsverhaal dat zich afspeelt in een vreemd nieuw universum.

video
play-rounded-fill

Over Digimon Survive

Digimon Survive, dat de 25e verjaardag van de Digimon-anime viert, biedt een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in een mysterieuze omgeving, met personages gecreëerd door Uichi Ukumo en muziek van de legendarische Tomoki Miyoshi.

In Digimon Survive gaat een nieuwe groep studenten, onder leiding van Takuma Momozuka, verdwaald op een schoolkampeerreisje en worden ze naar een bizarre nieuwe wereld gestuurd vol monsters en gevaar.

De acties van spelers tijdens het spel zullen de groei van hun monstervrienden en de uiteindelijke conclusie beïnvloeden terwijl ze zich een weg terug naar huis vechten door een geanimeerde wereld van uitdagende beslissingen en dodelijke gevechten. De gevechten van de game vinden plaats in 2D, op een meer traditionele strategische RPG-manier.

Kenmerken

  • Verhaallijn in anime-stijl vol dramatisch drama, geanimeerde sequenties en een unieke cast van personages ontwikkeld door Uichi Ukumo.
  • De kracht is van jou – Je beslissingen hebben een aanzienlijke invloed op de gameplay met verschillende eindes. Elke keuze is belangrijk, van het vormen van strategische allianties tot Digimon Digivolutions!
  • Originele soundtrack – Luister naar een ongelooflijke soundtrack met meer dan 15 nummers gecomponeerd door de wereldberoemde componist Tomoki Miyoshi.
  • Gameplay die zowel spannend als strategisch is: vernietig je tegenstanders in turn-based tactische gevechten.