Digimon Survive Ryou Tominaga & Kunemon

Digimon Survive Ryou Tominaga & Kunemon

Bandai Namco heeft nieuwe informatie vrijgegeven voor de aankomende strategie RPG, Digimon Survive. In een recent nummer van V-Jump zijn twee nieuwe personages voor de game geïntroduceerd.

Deze nieuwe personages zijn Ryou Tominaga en zijn vertrouwde Digimon-partner, Kunemon.

Digimon Survive V-Jump details

Ryou Tominaga is een derdejaars middelbare scholier die niet kan accepteren dat hij naar een andere wereld is gekomen. Zijn Digimon Kunemon spreekt geen menselijke taal, maar begrijpt de woorden van Ryou.

Er stijgt een mist op terwijl Takuma het heiligdom onderzoekt en geleidelijk een vreemde aanwezigheid kan worden gevoeld. Wanneer monsters aanvallen, werkt Takuma samen met nieuwe vriend Koromon om terug te vechten.

Bij terugkeer in de school waar ze verblijven tijdens het kamp, ​​vinden ze het in puin. Angstig en met verlies horen ze Ryou schreeuwen vanuit het gebouw …

Beweeg vrij rond en zoek naar een manier om te overleven binnen de tijdslimiet. Beweeg over de kaart wanneer je wilt, praat met vrienden en onderzoek verdachte plaatsen om het verhaal verder te brengen.

Over Digimon Survive

Een onverwacht avontuur wacht … Digimon Survive viert het 20-jarig jubileum van de franchise en is een tactische RPG met een focus op verhalen vertellen en turn-based gevechten. Takuma Momozuka gaat op een schoolkampeertrip en ontdekt dat hij wordt vervoerd naar een mysterieuze wereld vol monsters en gevaar. Vergezel Takuma en Agumon terwijl je je verhaal maakt en vecht je een weg terug naar huis in Digimon Survive.

  • Boeiend verhaal – Ervaar verhalen in anime-stijl gevuld met opwindend drama, geanimeerde tussenfilmpjes en een unieke cast van personages ontworpen door Uichi Ukumo.
  • The Power Is Yours – Je keuzes hebben een dramatische invloed op de gameplay via meerdere eindes. Van het maken van strategische bondgenoten tot Digimon Digivolutions, elke beslissing telt!
  • Originele soundtrack – Geniet van een geweldige soundtrack met meer dan 15 nummers geproduceerd door de wereldberoemde componist Tomoki Miyoshi.
  • Spannende en strategische gameplay – Versla je tegenstanders in klassieke, turn-based tactische gevechten.

Digimon Survive wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch in 2020.

Ad