Digimon Survive uitgesteld tot 2020

Digimon Survive uitgesteld tot 2020

De volgende titel in de Digimon-serie Digimon Survive is helaas uitgesteld tot volgend jaar. Het spel gaat nu ergens in 2020 naar de Nintendo Switch.

Vijf minuten aan beeldmateriaal werden getoond tijdens het paneel Future of Digimon op Anime Expo 2019, hoewel niets online is geüpload.

Digimon Survive details

Digimon Survive viert de 20e verjaardag van de Digimon-anime en presenteert een gloednieuw avontuur in een mysterieuze wereld met personages ontworpen door Uichi Ukumo en muziek van de veelgeprezen Tomoki Miyoshi.

Digimon Survive ziet een gloednieuwe groep tieners, geleid door Takuma Momozuka, verdwalen tijdens een schoolkampeervakantie, waarbij ze worden getransporteerd naar een vreemde nieuwe wereld van monsters en gevaar.

Terwijl ze zich een weg banen naar huis door een geanimeerde wereld van moeilijke beslissingen en dodelijke veldslagen, zullen de keuzes van spelers gedurende het spel de evolutie van hun monsterallies en het laatste einde beïnvloeden. Veldslagen in het spel worden gevoerd in 2D, in een meer klassieke SRPG-stijl.

Ad