Digimon Survive uitgesteld tot 2022

Digimon Survive uitgesteld tot 2022

Volgens het recente financiële rapport van TOEI Animation lijkt het erop dat uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Witchcraft de strategie RPG Digimon Survive hebben uitgesteld.

Digimon-fans zullen helaas langer moeten wachten op de aankomende Digimon Survive. Het is uitgesteld van de releaseperiode van 2021 naar “Fiscaal jaar 2022 Q3 en verder”.

Afgezien daarvan is er op het moment van schrijven nog geen officiële verklaring vrijgegeven over de vertraging. Helaas lijkt het erop dat we in de toekomst moeten wachten op meer officiële informatie van de ontwikkelaars van de game.

Over Digimon Survive

Er wacht een onverwacht avontuur… Ter ere van het 20-jarig jubileum van de franchise is Digimon Survive een tactische RPG met een focus op verhalen vertellen en turn-based gevechten.

Takuma Momozuka gaat op schoolkampeertocht, maar wordt getransporteerd naar een mysterieuze wereld vol monsters en gevaar. Werk samen met Takuma en Agumon aan je verhaal en vecht je een weg terug naar huis in Digimon Survive.

• Boeiend verhaal – Ervaar verhalen in anime-stijl vol opwindend drama, geanimeerde tussenfilmpjes en een unieke cast van personages ontworpen door Uichi Ukumo.

• De kracht is van jou – Je keuzes hebben een dramatische invloed op de gameplay via meerdere eindes. Van het creëren van strategische bondgenoten tot Digimon Digivolutions, elke beslissing telt!

• Originele soundtrack – Geniet van een geweldige soundtrack met meer dan 15 nummers geproduceerd door de wereldberoemde componist Tomoki Miyoshi.

• Spannende en strategische gameplay – Versla je tegenstanders in klassieke, turn-based tactische gevechten.

Ad