Digimon World: Next Order – Gameplay trailer

Digimon World: Next Order – Gameplay trailer

De videogame DIGIMON World: NEXT ORDER komt terug voor de Nintendo Switch en de pc.

Bandai Namco Europe S.A.S., een toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van videogames, heeft vandaag aangekondigd dat DIGIMON WORLD: NEXT ORDER vanaf 22 februari 2023 verkrijgbaar zal zijn voor Nintendo Switch en pc’s.

Bandai Namco heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor Digimon World: Next Order op Switch. De film toont veel van de gameplay-elementen van de game en zal naar verwachting volgend jaar op het Nintendo-systeem worden uitgebracht. Nieuwe functies, zoals een “run”-functie en een beginnersmodus, zullen worden opgenomen in de Nintendo Switch-versie van de game wanneer deze wordt uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Digimon World: Next Order

De game werd voor het eerst beschikbaar gemaakt voor het publiek in 2017 en plaatst spelers in de rol van een DigiDestined die is belast met het herstellen van de orde in een digitale wereld die volledig in de war is geraakt.

Meer dan tweehonderd verschillende Digimon zullen beschikbaar zijn voor spelers om uit te kiezen en zich aan te melden om hen te helpen dit obstakel te overwinnen. Spelers moeten deze Digimon voorzien van voedsel en training om een ​​sterke relatie met hen op te bouwen.

De stad Floatia zal fungeren als een centrum dat door de spelers zal worden gecreëerd, aangezien ze hier Digimon kunnen rekruteren, gebouwen kunnen verbeteren, gewassen kunnen verbouwen en de stad kunnen uitbreiden tot een enorme metropool. Spelers kunnen de stad ook ontwikkelen tot een uitgestrekte metropool.

Nogmaals hallo en welkom in de online wereld! Er wacht een heel nieuw verhaal en avontuur op je! De digitale wereld verkeert in een staat van hopeloosheid. Machinedramons richten chaos aan en verspreiden volledige anarchie door het hele land… Uw hulp is vereist door de digitale wereld! Win toegewijde Digimon-reispartners en maak onderweg nieuwe kennissen om u te helpen bij uw monumentale avontuur.

Kenmerken

  • Meer dan tweehonderd Digimon gebaseerd op de tekenfilmserie!
  • Ontdek voor de allereerste keer de digitale wereld met niet één, maar TWEE Digimon-metgezellen, een primeur in zijn soort in de serie!
  • Je succes in de strijd en de ontwikkeling van je bondgenoten hangt volledig van jou af; je moet je bondgenoten in realtime opvoeden, trainen en verzorgen om diepe banden met hen te smeden. Elke ontmoeting en onderneming is belangrijk!
  • Het Evolved AI Battle-systeem vereist dat je solide relaties hebt met je bondgenoten; je moet je Digimon leren zodat ze zelfstandig kunnen gedijen in AI-gevechten. Je kansen op de overwinning zullen toenemen als jij en je metgezellen in staat zijn om samen te werken en zowel hun acties als hun emoties te synchroniseren. Roep bevelen en moedig ze aan terwijl ze vechten om te winnen!