Digimon World: Next Order Worldwide bevestigd release in Februari 2023

Digimon World: Next Order Worldwide bevestigd release in Februari 2023

Bandai Namco bevestigde dat Digimon World: Next Order overal beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch, zoals ze in Japan zeiden.

De rest van de wereld krijgt de internationale versie van de game op 22 februari 2023, dezelfde datum als Japan. Er is ook gezegd dat Digimon Survive-ontwikkelaar Hyde de leiding zal hebben over de haven.

video
play-rounded-fill

Over Digimon World: volgende bestelling wereldwijd

In Digimon World: Next Order nemen spelers de rol aan van een DigiDestined, Shiki of Takuto, en gaan ze op zoek om een ​​verwarrend Digi-mysterie op te lossen en de digitale wereld weer op orde te brengen nadat de Machinedramon het hebben gegooid in complete chaos. Als DigiDestined zullen spelers veel verschillende Digimon ontmoeten en ze kunnen rekruteren als bondgenoten om de digitale wereld te helpen herbouwen. Op hun reis zullen ze meer moeten leren over de digitale wereld en dichter bij hun Digimon-vrienden moeten komen om te voorkomen dat de met virus geïnfecteerde Digimon alles vernietigt.

Digimon World: Next Order heeft een enorme selectie van meer dan 200 Digimon om te verzamelen en vrienden mee te maken. Spelers kunnen twee van deze Digimon kiezen als hun partners tijdens hun avonturen. Spelers kunnen dichter bij hun Digimon komen door ze te trainen, te voeren en te Digivolving om hun volledige potentieel te ontsluiten en ze sterker te maken in de strijd. Tijdens hun reizen zal DigiDestined een verscheidenheid aan interessante mensen ontmoeten en de kans krijgen om de stad Floatia, die als thuisbasis dient, op te bouwen en te runnen.

De Machinedramon hebben de digitale wereld overgenomen en het is nu in een staat van totale chaos. In Digimon World: Next Order, een RPG waarin je monsters verzamelt, is het jouw taak als Digidestined om orde in de wereld te brengen. Zoek en rekruteer zoveel mogelijk loyale Digimon-vrienden om de digitale wereld te herstellen. Kun jij een goede balans vinden tussen trainen en ontdekken, zodat de met virus geïnfecteerde Digimon niet alles vernietigt?

Kenmerken

  • Leuk dat nooit verveelt: speel als een man of een vrouw, verzamel meer dan 200 Digimon en ga op avontuur! Voor de eerste keer ooit kun je de wereld in gaan met niet één maar TWEE Digimon-vrienden.
  • Zorg voor Digimon: zorg voor je Digimon om een ​​sterke band met ze te vormen: voed, train en leer ze regels, en Digivolve ze vervolgens. Hoe groter je kansen om een ​​gevecht te winnen, hoe sterker de band tussen jou en je Digimon en tussen je twee Digimon-metgezellen.
  • Bouw een bloeiende stad: laat je stad groeien, Floatia, en zorg ervoor. Naarmate je Digi-metropool groeit, kun je nieuwe Digimon inhuren, gebouwen verbeteren, gewassen verbouwen en meer.
  • Geëvolueerd AI-gevechtssysteem: je kunt je twee Digimons leren samenwerken in AI-gevechten. Geef ze bestellingen en moedig ze aan als ze winnen!