Digital Foundry – Alien Isolation analyse

Digital Foundry – Alien Isolation analyse

Alien Isolation werd eindelijk gelanceerd op de Nintendo Switch en het origineel uit 2014 op de PlayStation 4 en Xbox One ontving zeker een behoorlijk deel van de lof van horrorfans.

Digital Foundry is hands-on gegaan met de nieuw uitgebrachte Nintendo Switch-versie en is onder de indruk geraakt van wat de ontwikkelaars hebben bereikt.

video

Het team zegt eigenlijk dat de Nintendo Switch-versie eigenlijk een betere beeldkwaliteit heeft dan de notoir grillige PlayStation 4-versie. Dat is nogal een prestatie.

A remarkable port from Feral Interactive. Alien Isolation features a few small downgrades from the original current-gen console versions, which are more than offset by a dramatic increase in image quality. See how the Switch game compares to both PS3 and PS4 in this extensive analysis.

Over Alien Isolation

Toen ze de aarde verliet, beloofde Ellen Ripley haar dochter dat ze naar huis zou terugkeren om haar 11e verjaardag te vieren. Ze heeft het nooit gehaald.

Vijftien jaar later ontdekt Amanda Ripley dat de vluchtrecorder van het schip van haar moeder is hersteld. Amanda gaat het ruimtestation van Sevastopol binnen om eindelijk het mysterie van de verdwijning van haar moeder op te lossen, alleen om een ​​onbekende dreiging het hoofd te bieden.

Neem deel aan een angstaanjagende zoektocht om te overleven terwijl je door het labyrintische Sevastopol-station navigeert. Onvoorbereid en onderbenut, heb je al je verstand en durf nodig om er levend uit te komen.

GEÏNSPIREERD DOOR DE FILM 1979 ALIEN

Een game die terugkeert naar de roots van Ridley Scott’s sci-fi horror meesterwerk, waarbij de sfeer, de kunstrichting en de productiewaarden worden gebruikt om dezelfde angstaanjagende sensaties te leveren.

IMPROVISEER EN OVERLEEF

Verken het Sevastopol-station en ga op zoek naar verborgen hulpbronnen, het maken van items en technologie om wapens en afschrikmiddelen tegen de ultieme dreiging te improviseren.

AANPASSEN AAN DE BEWEGINGEN VAN DE VREEMDELINGEN

Om de Alien te ontwijken terwijl hij je opjaagt, maak je berekende bewegingen en gebruik je je omgeving, van kruipen door ventilatiekanalen tot verstoppen in de schaduw.

DE VOLLEDIGE COLLECTIE

Geladen met alle zeven DLC’s inclusief ‘Last Survivor’, een recreatie van Ellen Ripley’s laatste missie aan boord van de Nostromo.

VOEL DE VREES ALTIJD, OVERAL

Van gyroscopisch richten tot HD-gerommel, met de functies van de Nintendo Switch blijf je ondergedompeld in de horror.

Ad