Digital Foundry analyseert GRID Autosport

Digital Foundry analyseert GRID Autosport

Digital Foundry is altijd bezig met het testen van de nieuwste en beste games. Deze keer hebben ze hun aandacht gericht op GRID Autosport op Nintendo Switch.

Het team zegt dat dit de beste game in het racegenre voor de Nintendo Switch is, en hoewel het misschien niet perfect is, heeft het team goed werk verricht bij het optimaliseren van de game voor het nieuwste systeem van Nintendo.

video
play-rounded-fill

Analyse samengevat

De gedokte resolutie werkt op 1920 x 1080, of als je draagbaar speelt, krijg je een resolutie van 1280 x 720. Er is ook een grafische en prestatiemodus om uit te kiezen in de spelmenu’s, en dit zal de ervaring verder veranderen.

Als laatste is er een bonus-energiebesparingsmodus, die exclusief is voor handheld spelen.

Wat de beeldsnelheid betreft, draait de game in de grafische modus met een overwegend stabiele 30 fps, maar kan af en toe een piek en dip ervaren. Als je in de gedockte modus speelt, kun je overal tussen de 45 en 60 fps verwachten.

In de draagbare modus zijn de energiebesparing en de grafische modus vrijwel hetzelfde. Wat betreft de prestatiemodus voor onderweg, is de framesnelheid vergelijkbaar met de fps wanneer deze is gekoppeld.

Over GRID Autosport

Stap in een carrière als een pro-racer, beheers de snelste auto’s ter wereld om de meest opwindende races van de motorsport te winnen, van het heilige asfalt van de Indianapolis Motor Speedway tot de smalle stadsstraten van Barcelona.

RACE ALTIJD, OVERAL

Geniet van de beste AAA-races thuis of onderweg!

SCHAALBARE UITDAGING

Pas je bedieningselementen en moeilijkheidsgraad aan. Van lekker makkelijk tot super hard, het is aan jou om de lat te leggen.

MEESTER VIJF VERSCHILLENDE RACINGDISCIPLINES

  • Touring: neem het op tegen agressieve pack races
  • Uithoudingsvermogen: test je kracht tijdens evenementen die de hele nacht duren
  • Tuner: houd controle over Drift- en Time Attack-evenementen
  • Open wiel: perfectioneer je racelijn op topsnelheid
  • Straat: Verhoog de angstfactor op krappe stadscircuits

AUTO’S EN CIRCUITS

Van de McLAREN 12C GT3 tot de MAZDA RX-7 (FD3S) DRIFT TUNED, ontketen Muscle Cars, Super Modified motoren, Hypercars, Hot Hatches en een enorm scala aan andere high-performance ritten over een hoop tracks, wegen, ronden en lussen .

Ad