Digital Foundry analyseert Luigi’s Mansion 3

Digital Foundry analyseert Luigi’s Mansion 3

Het Digital Foundry-team keerde terug en deze week hebben ze de prachtige Luigi’s Mansion 3 bekeken, een van de best uitziende spellen op het systeem.

Digital Foundry genoteerd; Een van de best uitziende exclusieve games tot nu toe voor de Nintendo Switch, de beelden van Luigi’s Mansion 3 hebben een CG-filmachtige kwaliteit. De drang naar wereldfysica en dynamische schaduwen is ook hier een hoogtepunt, het gaat veel verder dan wat de eerste twee games konden bereiken op GameCube en 3DS.

Luigi’s Mansion 3 analyse

video
play-rounded-fill

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi denkt een fantastische vakantie te gaan beleven met Mario en zijn vrienden. Zijn droom loopt echter al snel uit op een nachtmerrie. Mario en de anderen worden namelijk gevangengenomen.

Luigi zal zijn angst opzij moeten zetten om ze te redden. Gelukkig wordt onze held op sokken wederom bijgestaan door professor E. Gadd. Gewapend met de nieuwe G-00 moet de groene angsthaas zich een weg zien te banen door een hotel vol eigenaardige kamers en onderweg allerlei spoken verslaan. Als je niet voorbij een bepaald obstakel kunt komen, kun je Gooigi oproepen. Deze groene dubbelganger beschikt over unieke vaardigheden waarmee je Luigi uit de brand kunt helpen.