Digital Foundry bekijkt nieuwe Astral Chain-build

Digital Foundry bekijkt nieuwe Astral Chain-build

Digital Foundry kreeg de kans om de nieuwste build van Astral Chain te spelen tijdens een persevenement in Duitsland op het hoofdkantoor van Nintendo Europa.

video
play-rounded-fill

Hoewel ze onderworpen waren aan de gebruikelijke embargo’s met betrekking tot wat ze wel en niet kunnen bespreken en laten zien, geven ze wel hun eigen mening over wat ze speelden van de snelle en futuristische actietitel voor de Nintendo Switch.

Over Astral Chain

ASTRAL CHAIN ™, een gloednieuw actiespel van PlatinumGames, komt exclusief voor Nintendo Switch! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het aan jou om te vechten tegen mysterieuze, buitenaardse wezens die de wereld zijn binnengevallen.

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat een ramp toe als er plotseling poorten naar een andere dimensie verschijnen!

Gevaarlijke wezens komen tevoorschijn, vallen de mensen aan en vervuilen het land, en normale politie-eenheden zijn niet in staat om met hen te concurreren. Om deze bedreigingen het hoofd te bieden, wordt een gloednieuwe, speciale politie-eenheid gevormd die bekend staat als Neuron.

Ad