Digital Foundry – BioShock: The Collection

Digital Foundry – BioShock: The Collection

BioShock: The Collection gelanceerd voor het Nintendo Switch-platform met drie uitstekende games. Het team van Digital Foundry heeft ze grondig bekeken.

Dit omvat alle games in de BioShock-collectie en hoe ze op het systeem worden uitgevoerd, zowel in de gedokte modus als in de handheld-modus.

De conclusie is dat alle drie de poorten van topklasse zijn. De originelen stonden op de Xbox 360 en PlayStation 3 en de Nintendo Switch-poort werd afgehandeld door het veelgeprezen team van Virtuos. Het belangrijkste verschil tussen de Xbox One- en PlayStation 4-consolepoorten zijn de framesnelheid en het visuele vermogen met een framesnelheid die meestal rond de 30 fps op Switch zweeft.

video

Digital Foundry geeft aan

The takeaway is rather straightforward then – the BioShock Collection makes for a genuinely great package, with the Switch conversions of every title hitting all of the right notes. And of course, it goes without saying that this particular release does something none of the other consoles can: portable play.

It’s particularly pleasing to see that all three games hold up well, despite the drop in graphics horsepower and bandwidth. After the issues found with the PS4 Pro and Xbox One X versions, we did have our concerns about how well the trilogy would transition across to Switch hardware, but rest assured – this is a solid remaster that’s well worth checking out.

Over BioShock: The Collection

Ervaar de onvergetelijke werelden en monumentale verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection.

Reis naar de steden Rapture en Columbia in BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition, inclusief alle aanvullende content voor één speler. Vecht voor je leven en wees je vijanden te slim af, of het nu diep onder de golven is of hoog boven de wolken.

Bevat:

  • BioShock Remastered: verken de onderzeese stad Rapture, een toevluchtsoord voor de grootste geesten van de samenleving die is overgegaan in een dystopische nachtmerrie veroorzaakt door de overmoed van een man.
  • BioShock 2 Remastered: zie Rapture door de ogen van Subject Delta, een angstaanjagend Big Daddy-prototype op een leven-of-dood-missie om zijn vermiste kleine zusje te redden.
  • BioShock Infinite: The Complete Edition: privédetective Booker DeWitt, die bij de verkeerde mensen in het krijt staat, moet een onmogelijke taak op zich nemen: naar een vliegende stad boven de wolken reizen en een vrouw genaamd Elizabeth redden.