Digital Foundry – Bloodstained – Ritual of the Night analyse

Digital Foundry – Bloodstained – Ritual of the Night analyse

Het nieuwste project dat het team van Digital Foundry heeft geanalyseerd, is Bloodstained: Ritual of the Night.

video

Nog niet optimaal

Bezorgdheid is gemeld door ervaren gebruikers met betrekking tot de Nintendo Switch-versie, maar de langverwachte game lijkt nog niet volledig te zijn geoptimaliseerd op welk platform dan ook.

De Xbox One X-versie komt eruit als de beste console-ervaring. De maximale resolutie van de PlayStation 4 Pro-versie is 1080p. De Nintendo Switch heeft een sub-HD-resolutie in de handheld-modus en visuele elementen ontbreken.

Over Bloodstained – Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror, side-scrolling, actie-RPG uit het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en onthult kristallen scherven doordrenkt met enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die haar lichaam langzaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf in het proces te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel die wachten te verslaan!

Ad