Digital Foundry – Crash Bandicoot 4 – It’s About Time analyse

Digital Foundry – Crash Bandicoot 4 – It’s About Time analyse

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is eindelijk neergestort op de Nintendo Switch en jullie vragen je waarschijnlijk allemaal af hoe het presteert in vergelijking met andere platforms.

Gelukkig heeft het technische team van Digital Foundry de handen in elkaar geslagen en positieve indrukken opgedaan.

Houd er rekening mee dat het duidelijk niet kan concurreren met de nieuw uitgebrachte Series S | X- en Playstation 5-versies, maar als je zin hebt in de Nintendo Switch-versie, is dit een fatsoenlijke poort van de PS4- en Xbox One-basisversies.

De game draait op 720p wanneer hij is gedokt, maar kan dalen en 540p wanneer hij in handheld wordt gespeeld en hij speelt zoals verwacht met 30 fps.

video
play-rounded-fill

Digital Foundry – Crash Bandicoot 4 analyse hoogtepunten

720p docked (sometimes less)
540p portable
30fps

The Nintendo Switch version is just as good as other comparable conversions: the expected cuts are made but it still looks the part and runs consistently, even if the frame-rate is halved. Crucially, the game is a lot of fun to play and while not quite an iconic return for the franchise, I still feel it’s well worth checking out whether you’re gaming on the latest and greatest or on Nintendo’s unique console hybrid.

Over Crash Bandicoot 4 – Het wordt tijd

Klaar voor weer een Crash Bandicoot-avontuur? Het zal tijd worden! Neo Cortex en N. Tropy zijn er weer mee bezig en lanceren een duivelse aanval op het hele multiversum. Het is aan Crash en Coco om de regels van de realiteit om te buigen en de vier kwantummaskers te herenigen.

Maak je klaar om alle nieuwe geweldige vaardigheden en dimensies te ontdekken in Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Ad