Digital Foundry – Crysis Remastered Analyse

Digital Foundry – Crysis Remastered Analyse

Kan Crysis Remastered echt op Nintendo Switch draaien? Nou, je kunt het van dichterbij bekijken met de hulp van de experts van Digital Foundry.

Ze hebben hun recensie en technische analyse van de nieuw uitgebrachte poort voor Nintendo Switch vrijgegeven, waar ze de prestaties in het algemeen onderzoeken.

Hoewel de game een technisch wonder is om verschillende effecten (zoals op voxel gebaseerde wereldwijde verlichting) op de lagere specificaties van de Nintendo Switch te realiseren, staan ​​enkele kleine knikken een perfect soepele ervaring in de weg … </ p>

video

Over Crysis Remastered

Suit up: de snelheid, kracht, bepantsering en cloaking van je Nanosuit bieden creatieve oplossingen voor elk soort gevecht.

Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.

Aanpassen: een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.

Veroveren: levensechte vijandelijke AI vereist een strategische en flexibele speelstijl, omdat nieuwe uitdagingen, waaronder een slagveld van nul g, vereisen dat spelers het offensief nemen en proactief zijn.

Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog waarin buitenaardse indringers over een Noord-Koreaanse eilandketen zwermen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of hun kracht vergroten om voertuigen te vernietigen.

De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van de Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens een ongekende controle over de speelstijl biedt. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrusting aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandbox-wereld.

Crysis Remastered is gelanceerd via de Nintendo Switch eShop, voor $ 29,99 USD.

Ad