Digital Foundry – Doom Eternal analyse

Digital Foundry – Doom Eternal analyse

Digital Foundry onderzocht de uiterst gewelddadige en veelgeprezen DOOM Eternal op de Nintendo Switch.

Het team is onder de indruk van wat Panic Button heeft weten te bereiken met het hybride platform. De resolutie van de game is maximaal in de gedokte modus van 720p-540p en in handheld tussen 612p -360p. Digital Foundry zegt dat een framesnelheid van 30 fps meestal wordt gehandhaafd.

video
play-rounded-fill

Closing thoughts

Not only that, it’s clearly some of the finest work Panic Button has done yet. It exhibits many of the same sacrifices as its prior ports, but offers a considerably smoother overall frame-rate while improving resolution over the Wolfenstein titles.

The fact that it delivers a near locked 30 frames per second experience versus the unstable results of the prior games is a huge achievement, especially when you factor in how much more challenging Doom Eternal is to convert across in the first place.

Ultimately, this is Doom Eternal… and now it’s available to play on a handheld.

Over Doom Eternal

RAZE HELL

De legers van de hel zijn de aarde binnengevallen. Word de Slayer in een epische singleplayer-campagne om demonen in alle dimensies te verslaan en de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen in DOOM Eternal voor Nintendo Switch.

Het enige waar ze bang voor zijn … ben jij.

SLAYER BEDREIGINGSNIVEAU OP MAXIMAAL

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht in DOOM Eternal – de volgende sprong in first-person-gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7. Gewapend met een vlammenwerper op de schouder, een mes op de pols, verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden en meer, jij zijn de grootste demonenmoordenaar die er bestaat.

PUSH-FORWARD GEVECHT

Neem wat je nodig hebt van je vijanden. Glorie Dood demonen om weer gezond te worden, verbrand ze om pantser te ontvangen en hak ze neer met de kettingzaag om munitie in te slaan.

KLAAR OM BEWEGING TE RICHTEN

Verbeter uw doel met een besturingsoptie waarmee u kunt mikken met behulp van gyroscontroles. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de stuurknuppel voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

VOER BATTLEMODE IN

In een nieuwe 2-tegen-1 multiplayer-ervaring neemt een volledig bewapende DOOM Slayer het op tegen twee door spelers bestuurde demonen, die het uitvecht in een best-of-five round match van intense first-person-gevechten.