Digital Foundry – Dragon Quest Builders 2

Digital Foundry – Dragon Quest Builders 2

Dragon Quest Builders 2 is de nieuwste game van Digital Foundry en ze zijn niet bijzonder onder de indruk van de framesnelheid van de Nintendo Switch- of PlayStation 4-versies.

video
play-rounded-fill

Prestaties … is … ok

De PlayStation 4 Pro en PlayStation 4 werken op 60 fps, maar de framesnelheid op door gebruikers gemaakte niveaus daalt aanzienlijk. De Nintendo Switch-versie werkt op 30 fps, maar dips komen vaker en groter voor en het ziet er niet naar uit dat er een oplossing in zicht is. De resolutie van de PlayStation 4 Pro en PlayStation 4 is hetzelfde bij 1080p. De Nintendo Switch wordt in niet-gekoppelde modus weergegeven met native 720p.

Over Dragon Quest Builders 2

BOUW JE EIGEN WERELD VAN AVONTUUR!

Ga op zoek naar blokken bouwen om de Children of Hargon te verslaan en het plezier van creatie terug te brengen in DRAGON QUEST BUILDERS 2 op Nintendo Switch!

Creëer je eigen unieke karakter en ga op een epische reis met je pittige metgezel Malroth! Terwijl je over het land reist, ontmoet je een cast van kleurrijke personages en help je hun huizen in hun oude glorie te herstellen.

Je kunt zelfs samenwerken met andere bouwers om samen te werken aan je eigen geweldige creaties. Maak je geen zorgen – verwacht een gezonde reeks slijm, badboons en andere bekende Dragon Quest-monsters die onderweg zullen vechten!

Dit avontuur zit boordevol nieuwe functies en verbeteringen en zal zeker zowel nieuwe bouwers als Dragon Quest-veteranen verrassen!

Ad