Digital Foundry – GoldenEye 007 vergelijking en analyse

Digital Foundry – GoldenEye 007 vergelijking en analyse

Digital Foundry heeft de nieuwste GoldenEye 007-remasters voor de Nintendo Switch-apparatenfamilie en Xbox Series X|S-platforms bekeken.

Helaas is geen van beide versies helemaal ideaal, en beide werken met 30 frames per seconde met dips; toch kunnen beide worden gespeeld, en de ervaringen die ze bieden zijn aangenaam om op te starten. De esthetiek en het besturingsmechanisme van de Xbox-versie zijn actueler en de resolutie van de afbeeldingen van de Xbox-versie is hoger, maar de audiokwaliteit van de Nintendo Switch-versie is superieur en bevat online multiplayer, hoewel alleen met vrienden.

video
play-rounded-fill

Digital Foundry – Goldeneye 007 hoogtepunten

“Het artwork in deze games zou moeten worden weergegeven op 240p op een CRT, terwijl de Xbox-versie 4K-weergave nastreeft en de Switch werkt op 720p. Dit levert een probleem op aangezien beide resoluties veel hoger zijn dan de originele 240p-afbeeldingen. Wanneer de resolutie wordt verhoogd, worden eventuele defecten in de afbeelding voor iedereen duidelijker.

“Bovendien brengt de emulatie met betrekking tot de Xbox-versie andere problemen aan het licht, zoals gekromde hoekpunten, duidelijke textuurnaden en veel z-vechten. Je denkt misschien dat ik kritiek ga geven op de emulatie op dit punt, maar in feite is dit een meer realistische weergave van het spel dan wat wordt gebruikt op Switch. Het is een symptoom dat je zult waarnemen bij low-level N64-emulatie; het suggereert echter dat de emulatie werkt dat is gedaan voor de Xbox-versie door Code Mystics is redelijk sterk.

“Er zijn talloze klachten over de prestaties van de Xbox, waarbij gebruikers stotteren en vertragingen ervaren als gevolg van de beperking van 30 frames per seconde van de console. Ik heb dit ook waargenomen, hoewel het monitoren van de framesnelheid resulteerde in een bijna vaste 30 fps – het Het lijkt erop dat de beperking van de framesnelheid op een bepaalde manier werkt, maar mogelijk is de afstand die je personage tussen de frames aflegt gevarieerder dan zou moeten. dat het een enorme verbetering is ten opzichte van het originele spel.

“Switch werkt, ondanks vroege indrukken, langzamer dan Xbox met frequente frame-rate drops en onvoorspelbare frame-tijden. Nogmaals, het is sneller dan de originele N64-versie, maar het is niet zo betrouwbaar als zou moeten. Dit is vooral frustrerend gezien het feit dat de niet-gepubliceerde versies van de game voor Xbox 360 een volledig vaste 60 frames per seconde hebben voor alle spelmodi.

Als het erop aankomt, komt geen van deze nieuwe releases ook maar in de buurt van foutloos wat betreft de besturing, de graphics of de muziek, en uiteindelijk zijn ze beide onbevredigend. Elke console heeft zijn eigen voordelen, zoals de Xbox met superieure bediening en een snellere verwerkingstijd, terwijl de Switch online multiplayer biedt via de NSO-service en superieure akoestiek.