Digital Foundry is onder de indruk van Dragon Quest XI S

Digital Foundry is onder de indruk van Dragon Quest XI S

Digital Foundry was onder de indruk van de poort van Dragon Quest XI S op de Nintendo Switch.

Zelfs zozeer dat John Linneman zegt dat het een van de “indrukwekkendere” poorten is die hij op de Nintendo Switch heeft aangetroffen. Ze sluiten de video door te zeggen dat het een “opmerkelijk indrukwekkende” port is.

video
play-rounded-fill

De Nintendo Switch-iteratie heeft een dynamische resolutie en hangt tussen dock 1280 x 720, 1408 x 792 en 1440 x 810. In de handheld-modus zijn de resultaten gemiddeld ongeveer 540p.

Qua prestaties draait de game met een “stabiele” 30 frames per seconde – wat overeenkomt met de originele PlayStation 4-release. In de strijd zijn er af en toe dips en spikes, maar het is allemaal ongelooflijk klein.

Over Dragon Quest XI S

DE GENRE-DEFINERENDE RPG-SERIE NIVEAUS!

Ga op een groots avontuur, gevuld met memorabele personages, een betoverend verhaal en klassieke RPG-gameplay in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitieve editie op Nintendo Switch!

Neem de rol aan van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis versloeg. Sluit je aan bij een cast van charismatische metgezellen en ga op een reis over de wereld om de wereld te redden van een onheilspellende dreiging.

AANGETROKKEN DOOR HET LICHT

Waag je door Erdrea op je zoektocht om het dreigende gevaar dat het rijk bedreigt te stoppen! Terwijl je reist tussen grote steden en diepe kerkers, verzamel je de hele groep avonturiers die loyaal zijn aan je zaak – van sluwe dieven, magische broers en zussen en zelfs reizende artiesten!

EEN KLASSIEKE RPG, GERAFFINEERD

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is geschikt voor zowel nieuwkomers in het genre als voor oude DRAGON QUEST-veteranen, en zit boordevol verfijningen van de klassieke RPG-formule.

Geniet van moderne wendingen op zijn iconische turn-based vechtsysteem, zoals het opzetten van unieke tactieken voor je feest en het aanpassen van de snelheid van de strijd, terwijl je een groot avontuur onderneemt dat je meer dan 100 uur lang kan laten spelen!

DE DEFINITIEVE DRAGON QUEST XI-ERVARING

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition bevat naast de uitgebreide inhoud van de originele game een reeks nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om te wisselen tussen HD en retro-geïnspireerde 16-bits beelden, side-quests waarmee je reist naar voorbij DRAGON QUEST-werelden, een nieuwe orkestrale soundtrack, extra karakter-specifieke verhalen en meer!

Ad