Digital Foundry kijkt naar Deadly Premonition 2

Digital Foundry kijkt naar Deadly Premonition 2

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise exclusief uitgebracht voor Nintendo Switch en spelers hebben de matige prestaties ervan opgemerkt.

Fluctuerende, slechte framerate weerhoudt het ervan om een ​​fatsoenlijke game te zijn, maar voor diegenen die zich afvragen hoe erg de framerate eigenlijk is, is Digital Foundry doorgegaan en heeft hun analyse geüpload.

video
play-rounded-fill

Het spel zakt op sommige plaatsen tot slechts 2 fps en ze raken aan de lange laadtijden.

Over Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

DE CULT CLASSIC MYSTERY THRILLER RETOURT!

Zaden ontkiemen. Wortels houden stand. Bomen groeien en bedekken overal in de schaduw. Maar zelfs als er licht op de grond beneden schijnt, blijven de wortels, slingeren de slierten dieper de duisternis in … en het verhaal begint opnieuw.

Graaf diep en ontdek het kwaad dat op de loer ligt onder een schijnbaar onschuldige stad in Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, alleen voor Nintendo Switch.

TWEE GEVALLEN, ÉÉN MYSTERIE

Boston, 2019. Speciale agenten van de FBI Aaliyah Davis en Simon Jones, die een zaak onderzoeken die al lang is opgelost, staan ​​voor de deur van een persoon met interesse. Rapporten van een paar vermiste lichamen zouden normaal gesproken de FBI niet interesseren, maar iets aan deze zaak klopt gewoon niet.

Ondanks dat ze weinig aanknopingspunten hebben, hopen ze dat ze deze persoon de juiste vragen over de ‘rode boom’ kunnen stellen. Maar zoals het gezegde luidt, wees voorzichtig met wat je wenst – sommige gevallen kunnen het beste gesloten blijven …

Louisiana, 2005. Een reeks vreemde moorden heeft het achterwaterstadje Le Carré verwoest en de FBI stuurt een van haar jonge rekruten, speciaal agent Francis York Morgan, op onderzoek uit. Bevriend met de dochter van de sheriff, die ouder lijkt te zijn dan haar jaren, gingen de twee al snel op pad om de waarheid te vinden.

Aan de oppervlakte lijken de vredige stad en haar aardige inwoners onschuldig. Maar er groeit een duisternis onder en naarmate de slachtoffers toenemen, moet speciaal agent Morgan de verantwoordelijken vinden voordat het hem ook opslokt …

Ad