Digital Foundry – Metro Redux analyse

Digital Foundry – Metro Redux analyse

Metro Redux komt naar de Nintendo Switch en het team van Digital Foundry heeft de griezelige first person shooter grondig onderzocht om te zien hoe de Switch-poort het doet tegenover de andere versies. Het is volgens alle accounts een goede poort die 1080p niet helemaal haalt als hij wordt gedockt.

video
play-rounded-fill

Korte samenvatting Metro Redux

  • Gedockte resolutie lijkt 720p te zijn, maar maakt gebruik van tijdelijke superresolutie, die streeft naar schone randen terwijl artefacten worden geminimaliseerd
  • De draagbare resolutie lijkt ook 720p te zijn, ziet er extreem scherp uit en gaat een paar keer omlaag, met de laagste tellingen 480p
  • Texturen zijn zeer vergelijkbaar met de PS4-release, het geluid is niet aangetast (beschikt over 5.1 surround sound) en inputlatentie is zo minimaal als 30FPS-games kunnen gaan
  • De prestaties zijn uitstekend, 30 FPS in beide modi met precies 2 gemiste frames
  • Alleen echte problemen zijn rumble-ondersteuning, die niet correct worden genuanceerd, en de laadtijden, die duidelijk langer zijn dan op PS4, laden in een fase duurt een tijdje, maar laden bij overlijden is erg snel

Over Metro Redux

In 2013 werd de wereld verwoest door een apocalyptische gebeurtenis, die bijna de hele mensheid vernietigde en het aardoppervlak in een giftige woestenij veranderde.

Een handvol overlevenden zochten hun toevlucht in de diepten van de metro van Moskou en de menselijke beschaving ging een nieuwe donkere eeuw in.

Het jaar is 2033. Een hele generatie is ondergronds geboren en grootgebracht, en hun belegerde Metro Station-Steden worstelen om te overleven, met elkaar, en de gemuteerde verschrikkingen die buiten op hen wachten. Je bent Artyom, geboren in de laatste dagen voor het vuur, maar ondergronds opgegroeid. Nog nooit buiten de stadsgrenzen gewaagd, veroorzaakt een noodlottige gebeurtenis een wanhopige missie in het hart van het Metro-systeem, om de restanten van de mensheid te waarschuwen voor een verschrikkelijke dreigende dreiging.

Je reis neemt je mee van de vergeten catacomben onder de metro naar de verlaten woestenijen erboven, waar je acties het lot van de mensheid zullen bepalen. Maar wat als de echte dreiging van binnenuit komt?

Metro 2033 Redux is de definitieve versie van de cultklassieker ‘Metro 2033’, die voor het eerst beschikbaar is op de Nintendo Switch. Fans van het originele spel vinden de unieke wereld van Metro getransformeerd met ongelooflijke verlichting, fysica en dynamische weerseffecten. Nieuwkomers krijgen de kans om een ​​van de beste verhaalgestuurde shooters aller tijden te ervaren; een episch avontuur dat aangrijpende overlevingshorror, verkenning en tactische gevechten en stealth combineert.

Alle gameplay-verbeteringen en functies van het veelgeprezen vervolg ‘Metro: Last Light’ zijn overgebracht naar Metro 2033 Redux – superieure AI, besturing, animatie, wapenbehandeling en nog veel meer – om een ​​spannende ervaring te creëren voor zowel nieuwkomers als veteranen . Met twee unieke speelstijlen en de legendarische Ranger-modus biedt Metro 2033 Redux uren AAA-gameplay voor een ongelooflijke prijs.

  • Dompel jezelf onder in de Metro van Moskou – zie een van de meest sfeervolle werelden in gaming, voor het eerst beschikbaar op Nintendo Switch.
  • trotseer de gruwelen van de Russische apocalyps – rust je gasmasker en een arsenaal aan handgemaakte wapens uit terwijl je wordt geconfronteerd met de dreiging van dodelijke mutanten, menselijke vijanden en de angstaanjagende omgeving zelf.
  • Twee unieke speelstijlen: “Spartan” en “Survival” – benader het spel als een langzaam brandende Survival Horror, of pak het aan met de vechtkunsten van een Spartan Ranger in deze twee unieke modi.
  • De legendarische Ranger-modus keert terug – durf je de angstaanjagende Ranger-modus te spelen? Geen HUD, UI, dodelijkere gevechten en beperkte middelen zorgen samen voor de ultieme meeslepende ervaring.

Metro Redux wordt gelanceerd op 28 februari

Ad