Digital Foundry – No Man’s Sky technische analyse

Digital Foundry – No Man’s Sky technische analyse

Digital Foundry heeft de versie van No Man’s Sky voor Nintendo Switch nader bekeken, inclusief de framesnelheid en resolutie. Hoewel het geweldig is om de game op Switch te hebben, lijkt het erop dat er veel moest worden opgegeven om het te laten werken.

Digital Foundry wijst op zaken als een snelle opname, een prestatie die niet altijd stabiel is en meer.

video
play-rounded-fill

Hoogtepunten Digital Foundry – No Man’s Sky

Bijna elk deel van het Nintendo Switch-scherm wordt met veel kracht naar binnen getrokken. Grote stukken waterpasgeometrie klikken op hun plaats wanneer ze dicht bij elkaar zijn. Naarmate de speler dichterbij komt, vult de schaduwkaart snel enorme gebieden

– Grotere stukken gebladerte zijn vanaf een redelijke afstand te zien

– Kleine struiken en planten verschijnen alleen in de buurt van de speler

– De meeste items zijn niet erg goed

– Wolken met volume zien er eenvoudig uit en hebben een lage resolutie

– Animaties van personages gebeuren langzamer in de buurt van de speler

– Sommige schaduwkaarten met een lage resolutie flikkeren op middellange afstanden

– TAA is gebruikt, maar de dekking lijkt niet erg goed te zijn omdat veel van de onderdelen scherpe, gekartelde randen hebben

– Het beeld lijkt de hele tijd te flikkeren en de bewegende pixels en scherpe randen leiden af. Wanneer de Switch is gedockt, is de resolutie van No Man’s Sky 1152648. Draagbare modus zakt naar 896×504

– Gedockte en draagbare modi zijn hetzelfde, behalve de kwaliteit van de afbeeldingen. No Man’s Sky streeft naar 30 frames per seconde op Switch

– De game bereikt dit doel als je rondloopt

– Er zijn vaak dalingen in de framesnelheid

– Problemen met het verplaatsen van planeten naar de ruimte

– In het slechtste geval is het wanneer je de complexiteit van het bouwen van een basis verhoogt, wat de framesnelheid vertraagt ​​en het spel doet crashen.

Over No Man’s Sky

No Man’s Sky is een game over het verkennen en in leven blijven in een universum dat steeds groter en groter wordt.

No Man’s Sky is een game waarmee je een melkwegstelsel vol unieke planeten en levensvormen kunt verkennen, evenals constant gevaar en actie. Het werd geïnspireerd door het avontuur en de creativiteit waar we van houden in klassieke sciencefiction.

In No Man’s Sky is elke ster het licht van een verre zon, en elke ster heeft planeten met leven die eromheen draaien. Je kunt naar elk van hen gaan die je wilt. Je kunt soepel van de verre ruimte naar het oppervlak van een planeet vliegen en er zijn geen laadschermen of limieten. In dit oneindige procedureel gegenereerde universum vind je plaatsen en wezens die geen enkele andere speler eerder heeft gezien, en misschien nooit meer zal zien.

Begin een epische reis

In het centrum van de melkweg is er een onweerstaanbare puls die je meesleurt op een reis om erachter te komen hoe de kosmos er echt uitziet. Maar als je te maken krijgt met gevaarlijke wezens en piraten, weet je dat de dood een prijs heeft, en je overleving hangt af van hoe je ervoor kiest om je schip, wapen en pak te verbeteren.

Vind je eigen pad in het leven.

Jij bepaalt waar je heen gaat in No Man’s Sky. Word je een vechter die op de zwakken jaagt en hun geld steelt, of word je een piratenjager die piraten vermoordt voor hun geld? Je kunt kracht krijgen als je je schip sneller maakt en het betere wapens geeft.

Of een handelaar? Vind werelden met veel nuttige bronnen en verkoop ze voor het meeste geld. Investeren in meer laadruimte zal zijn vruchten afwerpen.

Of misschien een ontdekkingsreiziger? Ga voorbij de bekende grens en vind plaatsen en dingen die niemand ooit eerder heeft gezien. Je kunt je motoren verbeteren om verder te springen, en je kunt je pak versterken om in leven te blijven in gevaarlijke omgevingen die iemand zouden doden die niet voorbereid was.

Deel je reis

De melkweg is een plek vol leven. Handelskonvooien bewegen tussen sterren, groepen vechten over land, piraten zoeken naar mensen die niet opletten en de politie kijkt altijd toe. Elke speler woont in hetzelfde sterrenstelsel en je kunt je ontdekkingen met ze delen op een kaart die de hele bekende ruimte beslaat als je dat wilt. Misschien zie je de resultaten van wat zij deden en wat jij deed…

Ad