Digital Foundry – No More Heroes 3 analyse

Digital Foundry – No More Heroes 3 analyse

De nieuwste game die door Digital Foundry wordt uitgecheckt, is de langverwachte Nintendo Switch-exclusieve No More Heroes 3 van SUDA51. Hoewel de titel spectaculair gek is en een avontuur boordevol actie, heeft het zijn problemen.

Digital Foundry is onder de indruk van de game zelf, maar ze hebben een aantal technische problemen opgemerkt die hun plezier enigszins hebben belemmerd.

Suda 51 returns with the third release in the No More Heroes series for Nintendo Switch. It’s a game that works well in many respects, but has a lot of technical issues.

video
play-rounded-fill

Over No More Heroes 3

Vecht je een weg naar de top van de Galactische Superheldenranglijst!

Haal je Beam Katana tevoorschijn en bereid je voor op de meest snode superhelden van het heelal in No More Heroes 3 voor Nintendo Switch! Word de legendarische otaku-moordenaar Travis Touchdown, terwijl je je een weg baant naar de overwinning in een over-the-top, actievolle missie om de wereld te redden van buitenaardse indringers.

“Slaat het rijk terug of zo?”

Na een lange, zoekende reis keert de topmoordenaar Travis Touchdown terug naar zijn geboorteplaats Santa Destroy…net op tijd voor buitenaardse wezens om binnen te vallen!

Het brein achter deze intergalactische oplegging is niemand minder dan de criminele opperheer, Jess-Baptiste VI, bij zijn vrienden bekend als Prins FU.

Om het lot van de aarde te bepalen, stelt FU de Galactische Superheldenranglijst vast, die bestaat uit de meest dodelijke buitenaardse moordenaars van de melkweg: AKA, de vrienden die hij maakte toen hij opgesloten zat in de Blackhole Prison.

Nooit iemand die terugdeinst voor een gevecht, Travis moet zich een weg terug banen op de ranglijst en zijn titel terugwinnen… oh, en de planeet redden!

Ad