Digital Foundry – Sonic Frontiers: Overweeg aub de andere opties

Digital Foundry – Sonic Frontiers: Overweeg aub de andere opties

Het recensie-embargo voor Sonic Frontiers is officieel opgeheven en de ontvangst is sterk verdeeld, waarbij sommige critici opmerken dat de game een sterke basis vormt voor de Sonic-serie in 3D en anderen het een puinhoop noemen. De meeste beoordelingen zijn het er echter over eens dat het navigeren door de uitgestrekte gebieden als Sonic echt plezierig is. Spelers moeten zich ervan bewust zijn dat Sonic Frontiers voor de Nintendo Switch niet ter beoordeling is aangeboden door SEGA of Sonic Team. Sonic Frontiers voor de PlayStation 5 is naar recensenten gestuurd.

John Linneman van Digital Foundry gaf het volgende antwoord op een vraag van een fan over de functionaliteit van de Nintendo Switch-versie.

Wat betreft de Nintendo Switch-versie spoilers? Oké om te kopen?

“Eh, laten we zeggen, houd alsjeblieft rekening met je alternatieve opties als je die hebt. Je kunt nog steeds plezier hebben, zelfs als je maar een Switch hebt, geloof ik… een soort van.

Over Sonic Frontiers

Sonic the Hedgehog’s volgende supersnelle avontuur ziet werelden botsen! Sonic vindt vast op een oud eiland bevolkt met vreemde monsters terwijl hij op zoek is naar de verloren Chaos-smaragden. Terwijl je een verbluffend rijk van actie, avontuur en intriges verkent, krijg je te maken met zwermen formidabele vijanden. Terwijl je door de vijf enorme Starfall-eilanden racet, bereik je ongekende hoogten en ervaar je de sensatie van hoge snelheid, open-zone platformvrijheid. Betreed de wereld van avontuur, gebruik de macht van de Ancients en strijd om deze nieuwe en intrigerende tegenstanders te verslaan. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

Ervaar de geheel nieuwe open zone platforming

Race over vijf gigantische eilanden in de bovenwereld vol dichte bossen, watervallen en verzengende woestijnomgevingen, elk met zijn eigen reeks actie-platformuitdagingen en verborgen schatten om te ontdekken.

Ongeëvenaarde hoge snelheidsvrijheid

Reis rond de Starfall-eilanden en ontdek wat ze allemaal te bieden hebben met de snelheid die alleen Sonic kan bieden. Creëer je eigen pad en ontdek zijmissies, los puzzels op, beklim enorme gebouwen, ga vissen en ontmoet onderweg een paar vriendelijke mensen…

Test jezelf in cyberspace

Ontdek portalen die over het eiland zijn geplaatst en reis naar Cyber ​​Space-niveaus met onderscheidende 3D-platforming met Sonic-snelheden, vol obstakels om je vaardigheden op de proef te stellen.