Digital Foundry – Technische wonderen: Kingdom Come: Deliverance

Digital Foundry – Technische wonderen: Kingdom Come: Deliverance

Samenvatting:

Begin op een verkenning van de technische complexiteit van Kingdom Come: Deliverance voor Nintendo Switch. Deze analyse gaat dieper in op framesnelheden, resolutie en grafische betrouwbaarheid, en biedt inzicht in de prestaties van de poort. Met een focus op de betrokkenheid van Sabre Interactive en het gebruik van CryEngine-functies, ontdek je hoe de Switch-versie zich verhoudt tot andere platforms. Ondanks enkele prestatieproblemen laat Kingdom Come: Deliverance on Switch een lovenswaardige inspanning zien om een ​​uitgebreide RPG-ervaring in de open wereld naar handheld-gaming te brengen.


Kingdom Come: Deliverance, een technisch wonder

Kingdom Come: Deliverance, bekend om zijn meeslepende middeleeuwse ervaring, maakt zijn debuut op de Nintendo Switch, met dank aan Sabre Interactive. Terwijl spelers reikhalzend uitkijken naar deze poort, gaan we ons verdiepen in de technische aspecten die hun game-ervaring vormgeven.

Kingdom Come: Deliverance werd voor het eerst uitgebracht in 2018 en oogstte lof vanwege de realistische weergave van het middeleeuwse Bohemen. De game is ontwikkeld door Warhorse Studios en biedt een mix van historische nauwkeurigheid en verkenning van de open wereld, waardoor spelers worden geboeid met een verhalende gameplay.

video
play-rounded-fill

Overzicht van switchpoort

Saber Interactive gaat de uitdaging aan om Kingdom Come: Deliverance naar de Nintendo Switch te porten en belooft een draagbaar avontuur zonder concessies te doen aan de kernelementen van de game. Laten we, met de nadruk op het optimaliseren van de prestaties van de hardware van de Switch, eens kijken hoe deze versie het doet.

Analyse van framesnelheid

Een van de cruciale aspecten van elke game-ervaring is de framesnelheid, die rechtstreeks van invloed is op de vloeiendheid van de gameplay. Kingdom Come: Deliverance streeft naar een stabiele 30 frames per seconde (FPS) op de Switch, wat een soepele ervaring voor spelers garandeert, zij het met af en toe een prestatiedaling tijdens intensieve scènes.

Resolutiedetails

Resolutie speelt een cruciale rol bij het definiëren van de visuele betrouwbaarheid van een game. Wanneer het in het dock is geplaatst, werkt Kingdom Come: Deliverance op Switch met een dynamische resolutie van 720p, met het potentieel om in veeleisende situaties naar 540p te dalen. Ondanks deze schommelingen slaagt de game erin een respectabel detailniveau op het handheldscherm te behouden.

Grafische getrouwheidsvergelijking:

Het vergelijken van de grafische betrouwbaarheid op verschillende platforms onthult interessante inzichten in de Switch-poort. Hoewel de Switch-versie qua kwaliteit op één lijn blijft met zijn Xbox One-tegenhanger, zijn er bepaalde compromissen zichtbaar, waaronder lagere textuurwaarden en grasdichtheid, gericht op het optimaliseren van de prestaties op het draagbare apparaat.

De betrokkenheid van Sabre Interactive

De expertise van Sabre Interactive op het gebied van het porten van games naar verschillende platforms komt naar voren in Kingdom Come: Deliverance for Switch. Hun inspanningen zorgen voor een naadloze overgang naar de Nintendo-console, waarbij gebruik wordt gemaakt van CryEngine-functies om onderweg een authentieke middeleeuwse ervaring te bieden.

Gebruik van CryEngine-functies

Het gebruik van CryEngine-functies verbetert de visuele presentatie van Kingdom Come: Deliverance op Switch. Van real-time globale verlichting (GI) tot parallax-occlusie-mapping, de game maakt gebruik van geavanceerde weergavetechnieken om spelers onder te dompelen in de zorgvuldig ontworpen wereld.

Prestatieproblemen en nadelen

Ondanks de lovenswaardige inspanningen is Kingdom Come: Deliverance on Switch niet zonder nadelen. Prestatieproblemen, zoals problemen met het frametempo en incidentele dalingen van de framesnelheid in steden en tussenfilmpjes, doen afbreuk aan een overigens plezierige ervaring. Deze problemen zijn echter beheersbaar en hebben geen significante invloed op de algehele gameplay.

Conclusie

Concluderend presenteert Kingdom Come: Deliverance op de Nintendo Switch een lovenswaardige poging om een ​​uitgebreide RPG in de open wereld over te zetten naar een handheld-platform. Met de expertise van Sabre Interactive en het gebruik van CryEngine-functies kunnen spelers beginnen aan een meeslepende reis door middeleeuws Bohemen. Hoewel er enkele prestatieproblemen duidelijk zijn, blijft de algehele ervaring boeiend, waardoor het een waardige toevoeging is aan de Switch-bibliotheek.

Veelgestelde vragen
 • 1. Hoe verhoudt Kingdom Come: Deliverance on Switch zich tot andere platforms?
  • Kingdom Come: Deliverance op Switch behoudt een grafische getrouwheid die vergelijkbaar is met die van zijn Xbox One-tegenhanger, met enkele compromissen op het gebied van textuur en grasdichtheid voor optimalisatie.
 • 2. Zijn er significante prestatieproblemen met de Switch-versie?
  • Hoewel er af en toe een daling van de framesnelheid en problemen met het frametempo optreden, doen deze geen significante afbreuk aan de algehele gameplay-ervaring.
 • 3. Welke rol speelde Sabre Interactive bij het porten van Kingdom Come: Deliverance?
  • Saber Interactive leidde het porteringsproces en zorgde voor een naadloze overgang naar de Nintendo Switch en optimaliseerde tegelijkertijd de prestaties voor het draagbare apparaat.
 • 4. Behoudt de Switch-versie een grafische getrouwheid die vergelijkbaar is met die van andere platforms?
  • Ja, hoewel er enkele compromissen zijn gesloten voor prestatie-optimalisatie, blijft Kingdom Come: Deliverance op Switch visueel indrukwekkend en komt het nauw overeen met zijn tegenhangers.
 • 5. Zijn er plannen voor updates of patches om prestatieproblemen op de Switch op te lossen?
  • Hoewel er geen officiële aankondigingen zijn gedaan, suggereert de voortdurende ondersteuning van de game dat updates of patches in de toekomst prestatieproblemen kunnen oplossen.