Digital Foundry – The Outer Worlds

Digital Foundry – The Outer Worlds

Vraagt ​​u zich af hoe goed The Outer Worlds werkt op Nintendo Switch? Digital Foundry heeft hun recensie en technische analyse van de door Virtuos ontwikkelde poort vrijgegeven.

Natuurlijk de prestaties in het algemeen verkennen. In hun vergelijkingen met hoe de game op andere platforms draait, wordt echter al snel duidelijk dat er mogelijk te veel offers zijn gebracht voor de Nintendo Switch-versie.

video
play-rounded-fill

Over The Outer Worlds

De bekroonde RPG van 2019 komt nu naar de Nintendo Switch. The Outer Worlds is een nieuwe first-person sci-fi RPG voor één speler van Obsidian Entertainment en Private Division.

In The Outer Worlds word je wakker uit de winterslaap op een kolonistisch schip dat tijdens de doortocht naar Halcyon, de verste kolonie van de aarde aan de rand van de melkweg, verloren was gegaan, en bevond je je midden in een diepe samenzwering die dreigde te vernietig het. Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en verschillende facties tegenkomt, die allemaal strijden om macht, bepaalt het personage dat je besluit te worden hoe dit door spelers gedreven verhaal zich ontvouwt. In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie ben jij de ongeplande variabele.

De door een speler aangestuurde verhaal-RPG

In overeenstemming met de Obsidian-traditie is het aan jou hoe je The Outer Worlds benadert. Je keuzes hebben niet alleen invloed op de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt; maar je personageopbouw, metgezelverhalen en scenario’s voor eindspelen.

Je kunt op een goede manier gebrekkig zijn

Nieuw in The Outer Worlds is het idee van gebreken. Een onweerstaanbare held wordt gemaakt door de gebreken die ze met zich meedragen. Tijdens het spelen van The Outer Worlds volgt de game je ervaring om te vinden waar je niet bijzonder goed in bent. Blijf je aangevallen worden door Raptidons? Het nemen van de Raptiphobia-fout geeft je een debuff wanneer je de vicieuze wezens confronteert, maar beloont je onmiddellijk met een extra karaktervoordeel. Deze optionele benadering van het spel helpt je het personage te bouwen dat je wilt tijdens het verkennen van Halcyon.

Leid je metgezellen

Tijdens je reis door de verste kolonie ontmoet je een groot aantal personages die zich bij je bemanning willen voegen. Gewapend met unieke vaardigheden hebben deze metgezellen allemaal hun eigen missies, motivaties en idealen. Het is aan jou om hen te helpen hun doelen te bereiken, of ze voor je eigen doeleinden te gebruiken.

Verken de bedrijfskolonie

Halcyon is een kolonie aan de rand van de melkweg die eigendom is van en wordt beheerd door een corporate board. Ze controleren alles … behalve de buitenaardse monsters die zijn achtergelaten toen de terravorming van de twee planeten van de kolonie niet precies volgens plan verliep. Vind je schip, bouw je bemanning en verken de nederzettingen, ruimtestations en andere intrigerende locaties in Halcyon.

The Outer Worlds wordt op 5 juni 2020 op de Nintendo Switch uitgebracht.

Ad