Digital Foundry – The Wonderful 101 Remastered

Digital Foundry – The Wonderful 101 Remastered

De Wonderful 101 Remastered wordt binnenkort uitgebracht op het Nintendo Switch-systeem, samen met de PlayStation 4 en pc.

Digital Foundry is onlangs bezig geweest met hun exemplaar en heeft onthuld dat de game draait op 1080p wanneer de switch is gedockt en tussen 30-40 fps is.

video

When The Wonderful 101: Remastered wordt gespeeld in de handheld-modus, het is 720p en heeft iets betere prestaties dan zelfs de gedockte modus, wat gebruikelijk is.

Digital Foundry-bevindingen

  • Switch (gedockt): 1080p en draait tussen 30-40ish fps
  • Switch (niet-gedockt): 720p met vergelijkbare en iets betere prestaties dan in gedokte modus in sommige gevallen
  • PS4 / PS4 Pro: beide draaien op 1080p en hoewel de basis soms in de jaren 50 draait, houdt Pro zich meestal aan een vergrendelde 60 fps
  • PC: ondersteuning voor 4K en Ultrawide. Geen melding gemaakt van problemen die de pc-versie momenteel heeft, hopelijk werken ze daar later aan

Over The Wonderful 101 Remastered

Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen vicieuze buitenaardse indringers! Deze band van 100 Wonderful Ones werkt samen met behulp van hun fantastische vaardigheden om een ​​verscheidenheid aan vormen te creëren. Of het nu een gigantische vuist is of een scherp mes, ze zullen hun verstand en kracht gebruiken om de valkuilen en gevaren van de vijand te overwinnen! En het laatste lid van dit team van moedige helden – ben jij.

Van PlatinumGames, makers van de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR: Automata en Metal Gear Rising: Revengeance, komt The Wonderful 101: Remastered! Deze game wordt de eerste in eigen beheer uitgegeven titel van PlatinumGames en is een verbeterde versie van The Wonderful 101, oorspronkelijk door Nintendo uitgebracht op 15 september 2013 als exclusief voor de Wii U.

The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die het kenmerk van PlatinumGames zijn. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal over heldhaftige moed en vriendschap die het kwaad aankunnen, en het is het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames tot nu toe.

Hideki Kamiya, regisseur van The Wonderful 101, heeft toezicht gehouden op deze remaster en heeft talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat deze game gemakkelijker en grondiger kan worden gespeeld door iedereen en op verschillende platforms, en met verbeterde visuals, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.

  • Meer dan 100 unieke en oogverblindende, elk met hun eigen achtergrondverhalen en emblemen!
  • Verander wapens in een oogwenk met het “Unite Morph” -systeem! Teken vormen om te wisselen tussen zwaarden, zwepen, hamers en meer om te strijden met strategie en flair!
  • Unite Morphs kan meer zijn dan alleen wapens! Bouw deltavliegers en bruggen om kloven over te steken en stuiter en schiet je een weg naar grote hoogten! Gebruik zowel je slimheid als je kracht om puzzels op te lossen en door te zetten!
  • Vergeet niet: de ware roeping van een held is bescherming! Red de burgers die je tegenkomt en je moed zal hen inspireren om UNITE UP! Natuurlijk voor een beperkte tijd.
  • Je missies gaan de wereld rond! Door steden, over de oceaanbodem, diep in de jungle en naar tal van spannende locaties!