Digital Foundry – Wolfenstein Youngblood analyse

Digital Foundry – Wolfenstein Youngblood analyse

Met Wolfenstein Youngblood dat onlangs op de Nintendo Switch uitkwam, heeft Digital Foundry een technische analyse uitgevoerd. Kijk opnieuw naar hoe de game op de console presteert in vergelijking met andere platforms.

video
play-rounded-fill

Digital Foundry gaf aan

Voordat je het vraagt ​​- ja, we werken aan Doom 1/2/3 analyse – maar terwijl dat aan de gang is, is hier onze laatste blik op Wolfenstein Youngblood, waarin de minste en krachtigste huidige-gen-consoles worden besproken: Switch en Xbox One X. Hoe goed kan de id Tech 6-motor schalen?

Hoe heb je zelf Wolfenstein Youngblood ervaren op de Nintendo Switch?

Over Wolfenstein Youngblood

Wolfenstein®: Youngblood ™ is een gloednieuwe coöperatieve ervaring van MachineGames, de bekroonde studio die de veelgeprezen Wolfenstein II: The New Colossus ontwikkelde, in samenwerking met Arkane Studios® Lyon. Speel als een van de tweelingdochters van BJ Blazkowicz en voer een do-or-die-missie uit om hun vermiste vader te vinden in Parijs in de jaren 80.

Verhaal: Parijs 1980. BJ Blazkowicz, held van de tweede Amerikaanse revolutie, ontbreekt. Negentien jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein II: The New Colossus is BJ verdwenen na een missie in Parijs.

Nu, na jaren training en begeleiding van hun door oorlog geharde vader, worden BJ’s tweelingdochters Jess en Soph gedwongen tot actie. Werk samen met een nieuwe cast van vrijheidsstrijders en trotseer de verontrustende bezienswaardigheden en geluiden van verwrongen, alternatieve realiteit Parijs uit de jaren tachtig.

Ad