Digital Foundry – Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Digital Foundry – Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Het team van Digital Foundry heeft Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de Nintendo Switch gespeeld.

Tijdens hun onderzoek ontdekten ze dat de resolutie van de JRPG boordevol actie tussen 504p en 720p ligt in de gedockte modus en 378p tot 540p in de handheld-modus.

video
play-rounded-fill

Een klassieke Wii-titel wordt overgezet naar Switch en daarbij geremasterd! John Linneman beoordeelt de kwaliteit van de nieuwe conversie, vergelijkt deze met de originele Wii en New 3DS-versies en beantwoordt de vraag … is dit * echt * de definitieve versie van het spel?

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Gebruik een toekomstgericht mes, kettingaanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

Xenoblade Chronicles: Future Connected vindt plaats een jaar na het hoofdverhaal en gaat dieper in op de relatie tussen Shulk en Melia in het licht van een mysterieuze nieuwe bedreiging. Of je nu een doorgewinterde Monado-wielder bent of helemaal nieuw in de wereld van de Bionis, de updates en toevoegingen in dit al epische avontuur maken het nog gemakkelijker om in het verhaal, de gevechten en omgevingen te duiken waar de Xenoblade Chronicles-serie bekend om staat .

Ga op in het emotionele verhaal met bijgewerkte graphics, luister naar meer dan 90 geremixte of geremasterde muziektracks en volg quests gemakkelijker met de toevoegingen en verbeteringen in deze definitieve editie. Tijdens een aanval van de mechanische indringers die bekend staat als de Mechon, ontdekt Shulk dat hij kan profiteren van de volledige kracht van een mysterieus mes dat bekend staat als de Monado.

Met de machtige Monado in de hand wil Shulk de Mechon voor eens en voor altijd verslaan. Naast de Mechon kom je wilde dieren tegen die variëren van volgzaam tot dodelijk. Houd in de gaten wat de aandacht van monsters trekt om ongewenste conflicten te voorkomen … of probeer een ultrakrachtig uniek monster neer te halen. Upgrade je feest terwijl je het avontuur doorloopt door uitrusting te selecteren, wapenvaardigheden te verbeteren en edelstenen te gebruiken die voordelen opleveren.

Zet je betrouwbare metgezellen aan het werk door de feestmeter te vullen om een ​​kettingaanval uit te lokken en vijanden snel achter elkaar aan te vallen!