Digital Foundry – Yooka-Laylee and the Impossible Lair analyse

Digital Foundry – Yooka-Laylee and the Impossible Lair analyse

Het nieuwste project van Digital Foundry werpt een blik op Playtonic’s charmante 2D-platformgame Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

video
play-rounded-fill

De kleurrijke game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Het team is onder de indruk geraakt van de technische aspecten van het spel met uitstekende prestaties op de Nintendo Switch en 4K-beelden op de Xbox One X van Microsoft.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair draait op een supergladde 60 fps op elk van de consoles.

Hoogtepunten van Digital Foundry

  • 60 fps target op alle platforms, inclusief Switch handheld / docked. Houdt het overgrote deel van de tijd op alle platforms.
  • 1360 × 765 in dock. 960 × 540 in handheld. Dynamische resolutie die vaak native 4K bereikt op Xbox One X. PS4 / Pro werkt met vergrendelde 1080p.
  • Elke versie zelf ontwikkeld door Playtonic
  • Textuurresolutie / filtering verminderd op Switch in vergelijking met andere platforms. Verschil is echter moeilijker op te merken in de handheld.

Over Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Yooka en Laylee zijn terug in een gloednieuw platform hybride avontuur!

Ze moeten rennen, springen en rollen door een reeks uitdagende 2D-levels, geconfronteerd worden met een raadselachtige Overworld en de Royal Bee-tallion verzamelen om Capital B en zijn Impossible Lair te verslaan!

Kenmerken

  • Elk level biedt prachtige, rijke beelden met detail en diepte. Yooka, Laylee en een hele reeks kleurrijke personages (goed en slecht) worden gerealiseerd in een verbluffende 2.5D
  • De overworld is niet alleen een hub om van niveau naar niveau te springen, het biedt een hele aparte spelervaring! Verken en ontgrendel meer 2D-niveaus door doelen en puzzels te voltooien, Royal Bees te redden en verzamelobjecten te vinden.
  • Afwisselende niveau-staten! Denk je dat je een niveau hebt bedacht? Probeer het in zijn alternatieve staat! Draai schakelaars in de overworld om nieuwe landschappen te maken.
  • Bee-at the Impossible Lair! Spelers kunnen op elk gewenst moment Capital B’s Impossible Lair aanpakken; ze kunnen het echter een te grote uitdaging vinden zonder de hulp van de Royal Bee Guards.
Ad