Digital Foundry’s – Pokemon Sword/Shield Technische analyse

Digital Foundry’s – Pokemon Sword/Shield Technische analyse

Hoe goed werken Pokemon Sword en Shield echt op Nintendo Switch? Duik dieper in hoe de games grafisch en technisch presteren met de experts.

Digital Foundry heeft hun nieuwste review en analyse uitgebracht, die duikt in de geheel nieuwe Pokemon-avonturen die onlangs voor Nintendo Switch zijn uitgebracht.

Technische analyse – Pokemon Sword / Shield

In het bijzonder onderzoeken ze de visuele hoogtepunten van de game – terwijl ze ook enkele ruwere plekken afbreken. De game heeft een paar pronlemen, maar bekijk DF’s uitstekende presentatie hierover;

Het wachten is voorbij. Een nieuwe, echte mainline Pokémon-game is geland op de Nintendo Switch, met Sword en Shield waarin Game Freak volledig gebruik maakt van een nieuwe consolegeneratie. De grote focus ligt hier op de wilde gebieden – open terrein voor trainers om te verkennen met vrije camerabeweging – en toch is er veel dat niet helemaal goed is.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Sword / Shield

Een nieuwe generatie Pokémon komt naar Nintendo Switch!

Word een Pokémon Trainer, vertrek op een nieuwe reis in de nieuwe Galar-regio en ontrafel het mysterie achter de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta! Verken de Wild Area, een uitgestrekt landschap waar je volledige controle hebt over de camera. Doe mee aan Max Raid Battles, waarbij spelers de confrontatie aangaan met gigantische en supersterke Pokémon, bekend als Dynamax Pokémon.

Begin je avontuur door te kiezen uit drie nieuwe partner Pokémon: Grookey, Scorbunny of Sobble en ontmoet nieuwe en bekende Pokémon terwijl je vangt, vecht en ruilt. Spelers kunnen de camera besturen en uitgestrekte landschappen verkennen in de Wild Area. Bundel krachten met andere lokale spelers of online in de nieuwe multiplayer coöp Max Raid Battles. Trainers die het speciale item Dynamax Band bezitten kunnen hun eigen Pokémon Dynamaxen. Maak je klaar voor het volgende Pokémon-avontuur in Pokémon Sword en Pokémon Shield!

Pokemon Sword en Shield zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch wereldwijd.

Ad