Digitimes – Nieuw Nintendo Switch model – Zomer 2020

Digitimes – Nieuw Nintendo Switch model – Zomer 2020

Digitimes meldde dat Nintendo bezig is met het voorbereiden van een herzien Nintendo Switch-systeem met als doel het ergens deze komende zomer beschikbaar te maken voor consumenten.

De site zegt dat de productie van de nieuwe eenheid dit kwartaal zal beginnen en medio 2020 zal worden vrijgegeven, volgens bronnen uit de gerelateerde stroomopwaartse toeleveringsketen.

In 2019 rapporteerde Digitimes eerder dat Nintendo een deel van hun productie naar Vietnam zou verplaatsen en beweerde ook dat het bedrijf een goedkopere versie van de Switch zou uitbrengen. Al deze bleken waar te zijn, dus er kan enige waarheid in hun rapport zitten.

Veteraan uit de journalistiekscene Takashi Mochizuki gaf ook aan;

Er is geen concrete informatie over het potentiële aankomende model, maar sommige voorspellen de volgende console van Nintendo als een “Switch Pro” -apparaat.

Dr. Serkan Toto, CEO van Kantan Games, adviesbureau voor de game-industrie, vertelde GamesIndustry.biz “Er is geen twijfel over bestaan ​​dat Nintendo in 2020 een ‘Switch Pro’ zal lanceren”, met name “na de zomervakantie om de rol te verzetten -uit van de PS5 en de volgende generatie Xbox later in het jaar. “

Nintendo Switch revisie / pro … waarom?

De originele Nintendo Switch werd uitgebracht in maart 2017, maar de bijgewerkte versie met een langere levensduur van de batterij begon in augustus 2019 uit te rollen. Maar waarom zou er al een nieuw model in de maak zijn?

Welnu, sinds de release, heeft Nintendo behoorlijk wat feedback ontvangen met betrekking tot defecte Switch-controllers – “Joy-Con drift”, wat wordt geassocieerd met analoge sticks die beweging registreren zonder input van de speler.

Persoonlijk heb ik het echter nooit meegemaakt.

In 2019 werd een class-action-rechtszaak aangespannen tegen Nintendo of America vanwege de Joy-Con-storingen. Een update die in september 2019 werd ingediend, voegde de Nintendo Switch Lite toe aan de rechtszaak en suggereerde dat Nintendo de defecte onderdelen niet had verbeterd.

Zoals altijd heeft Nintendo waarschijnlijk; niets aan te kondigen.