Disaster Report 4: Summer Memories – Komt op 7 April

Disaster Report 4: Summer Memories –  Komt op 7 April

NIS America kondigde de releasedatum aan voor Disaster Report 4: Summer Memories in het westen.

Disaster Report 4: Summer Memories wordt op 7 april 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch in Noord-Amerika, Europa en Oceanië.

video
play-rounded-fill

Natuurlijke gevaren, mede-overlevenden en beperkte middelen zijn enkele factoren waarmee je te maken krijgt in onze nieuwste gameplay-trailer voor Disaster Report 4: Summer Memories, komende op PS4 ™, Nintendo Switch ™ en pc op 7 april 2020 in Noord-Amerika, Europa, en Oceanië. Bereid je voor op de lancering door de Limited Edition (beschikbaar voor PS4 ™ en Nintendo Switch ™) vooraf te bestellen in de NISA Online Store.

Over Disaster Report 4: Summer Memories

Wanneer een enorme aardbeving je stad treft, bevind je je in het epicentrum van een chaotische en catastrofale crisis. Het is aan jou om boven de ramp uit te stijgen, je gedachten en mede-overlevenden te verzamelen en de ramp te overleven.

Naschokken, brand, vallende gebouwen en onstabiele grond zijn slechts enkele van de bedreigingen waarmee u in deze nachtmerrieachtige omstandigheden zult worden geconfronteerd. Wat ga je doen als elke voorbijgaande seconde en elke snelle beslissing het verschil tussen leven en dood kan spellen?

Belangrijkste kenmerken:

  • Uw wereld in vlammen – Wanneer de samenleving op instorten staat, moet u in een fractie van een seconde beslissingen nemen die van invloed zijn op uw eigen veiligheid en die van anderen.
  • Everybody’s Got A Story – Ontmoet je mede-overlevenden en zie hoe de menselijke geest buigt en soms breekt in een door Japan geïnspireerde stad verwoest door een aardbeving.
  • Gevaar om elke hoek – Navigeer door een veelheid aan crises – van instortende gebouwen tot woedende branden – in een stad vol gevaar.

Over de Limited Edition

Deze Limited Edition bevat:

  • Disaster Report 4: Summer Memories for Nintendo Switch ™
  • Rampenrapport 4: Zomerse herinneringen officiële soundtrack
  • Nieuwigheid “Emergency” rugzak
  • Identificatie bewijs
  • Nieuwheid “First Aid” Collector’s Box
Ad