Disco Elysium: The Final Cut Collector’s Edition komt volgende zomer

Disco Elysium: The Final Cut Collector’s Edition komt volgende zomer

Het veelgeprezen Disco Elysium komt eindelijk naar de Nintendo Switch als Disco Elysium: The Final Cut Collector’s Edition.

video
play-rounded-fill

Komende zomer kun je de game in handen krijgen op het nieuwste systeem van Nintendo. Er komt een speciale Collector’s Edition van Disco Elysium: Final Cut uit iam8bit en het kost je slechts $ 249,99.

Collector’s Edition bevat

 • Innovatieve “Layers of the Id” premiumbox
 • Met de hand beschilderd vinyl sculptuur “Mind Totem”
 • Ingebonden kunstboek van meer dan 190 pagina’s met hopen niet eerder uitgebrachte kunst en verhalen
 • Geïllustreerde stoffenkaart van het district Martinaise
 • Fysieke uitgave van Disco Elysium met omkeerbare hoes, ondergebracht in een elegante slipcase
 • Regiovrije wereldwijde compatibiliteit

Over Disco Elysium: The Final Cut

Disco Elysium: The Final Cut is de definitieve editie van de populaire RPG. Haal nog meer uit deze bekroonde open wereld. Je bent een detective met een uniek vaardigheidssysteem tot je beschikking en een heel stadsblok om je weg over te banen. Ondervraag onvergetelijke personages, kraak moorden of neem steekpenningen aan. Word een held of een absolute ramp voor een mens.

Belangrijkste kenmerken

 • Nieuwe missies voor politieke visie – Zie de realiteit van je wereldbeeld onder ogen terwijl je politieke kompas je nieuwe wegen inslaat. Ontdek meer burgers, een heel extra gebied en monumentale bezienswaardigheden terwijl je een nog grotere stempel op de wereld drukt door je dromen na te jagen.
 • Full Voice Acting – Alle mooie mensen van de stad komen tot leven met een volledige voice-over. Speel personages tegen elkaar, probeer ze te helpen, of word hopeloos verliefd terwijl elk woord met het juiste accent en de juiste emotie tegen je wordt gesproken.
 • Verbeterde speelbaarheid – Volledige controllerondersteuning en aanpassing laat je spelen met je favoriete setup. Geniet van een uitgebreid scala aan taalopties. Zie het verschil bij het spelen in 4K-resolutie en met 60 frames per seconde op PlayStation 5.
 • Echt rollenspel – Pas je personage aan met enorm verschillende vaardigheden, kledingitems en gereedschappen – van geweren tot een zaklamp en een boombox. Ontwikkel nieuwe ideeën in het gedachtekabinet van de detective om de manier waarop u elke situatie benadert en aanpakt te veranderen.
 • Ongekende vrijheid – dood, seks, belastingen en disco – niets is van tafel in deze open wereld. Los een enorm moordonderzoek op of ontspan en ontspan met uitgestrekte bijzaken. Met het revolutionaire dialoogsysteem van Disco Elysium kunt u bijna alles doen.
 • Gratis upgrade voor iedereen – De Final Cut is zonder extra kosten beschikbaar voor alle huidige eigenaren van Disco Elysium. Originele spelers breiden hun ervaring gratis uit terwijl nieuwe spelers kunnen genieten van de nieuwe inhoud vanaf hun eerste playthrough.
Ad