Disgaea 4 Complete+ Demo beschikbaar + Nieuwe Trailer

Disgaea 4 Complete+ Demo beschikbaar + Nieuwe Trailer

NIS America heeft een nieuwe demo aangekondigd voor Disgaea 4 Complete + is nu beschikbaar op Nintendo Switch.

Inmiddels zou je de demo van zowel de Noord-Amerikaanse als de Europese Nintendo Switch eShop moeten kunnen downloaden. Daarnaast heeft NIS America ook een nieuwe trailer “Top 10 Coolest Things About Disgaea 4 Complete +” voor de game uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Disgaea 4 Complete+

Wanneer de Corrupternment de manier van leven in Hades dreigt te verstoren, bevindt Valvatorez zich aan het roer van een vurige revolutie. De voormalige tiran moet een beroep doen op nieuwe bondgenoten, een formidabel leger rekruteren en iets over politieke onrust leren als hij hoopt het corrupte regime te vernietigen en redding te brengen voor alle Prinny-soort!

Duik in een verhaal over revolutie en verlossing, geweven door een donker en hilarisch rijk van vampiers, weerwolven en andere duivelse bewoners. Neem deel aan een meeslepende en diepgaande tactiek-gebaseerde gameplay boordevol over-the-top destructieve actie, en ontlaad een horde speciale functies om je Netherworldly avonturen naar een ander niveau te brengen. Houd je heuptas vast en pak je sardines; het ultieme HD Disgaea-spel is gearriveerd, dood!

Een bloedloze coup

Leid de onvergelijkbare Valvatorez, een vampier gebonden aan beloften, en de gammele cast van weerwolven, engelen, faalde Final Bosses en meer in een verhaal over liefde, verlies en … Presidentiële politiek !?

Disgaea nu, Disgaea FOREVER

Niveau tot 9.999? Zorg dat het lukt. Aangepaste kaarten? Bouw je eigen! Doe mee aan de spellen van andere spelers op een vliegend piratenschip? WAAROM NIET!? Nu met nieuwe sociale online functies die na de lancering komen!

En dat is niet alles (!?)

Alles om ooit te gronde te richten Disgaea 4 is hier! Met meer dan 30 ontgrendelbare personages voor extra verhaalcampagnes, maakt de moderne Disgoea-formule tot een bloeiend geheel deze ervaring net zo diep en soepel als het ooit is geweest.

Draag het gewicht van je woord als een (voormalige) tiran met de Disgaea 4 Complete + A Promise of Sardines Edition! Moedig je Prinny-leerlingen aan met de glimmende motiverende bladwijzer en toon trots je aspiraties als de hoofddood van Hades met de poster 

Disgaea 4 Complete + voor Nintendo Switch wordt op 29 oktober gelanceerd in Noord-Amerika en Europa en op 31 oktober in Japan.

Ad