Disgaea 6: Defiance of Destiny DLC Character Set #2 Trailer

Disgaea 6: Defiance of Destiny DLC Character Set #2 Trailer

Meer bekende gezichten keren terug naar Disgaea 6: Defiance of Destiny toen Nippon Ichi Software een trailer uitbracht met de tweede set downloadbare content voor speelbare personages.

De DLC bevat Mao en Raspberyl uit Disgaea 3: Absence of Detention, en Valvatorez en Plenair-chan uit Disgaea 4: A Promise Unforgotten voor elk 550 yen.

De trailer onthulde ook dat er op 29 april een gratis update wordt uitgebracht naast de derde set speelbare personage-DLC, die de inhoud van het eindspel ‘Transcendent Dimension’ bevat.

Verdere details worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Disgaea 6: Defiance of Destiny

SRPG’s zullen een serieuze klap in de keel krijgen!

De eerste nieuwe DISGAEA-game in zes jaar is er! Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op één na – een God of Destruction!

Kan een gewone zombie uit de onderwereld opstaan ​​en een god vernietigen? Ontdek het in het nieuwste deel van de DISGAEA-serie! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude DISGAEA-fans!

Disgaea 6: Defiance of Destiny is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch in Japan en wordt op 29 juni gelanceerd voor Nintendo Switch in Noord-Amerika en Europa.

Ad