Disgaea 6: Defiance Of Destiny – DLC Character Set #3 beschikbaar in Japan

Disgaea 6: Defiance Of Destiny – DLC Character Set #3 beschikbaar in Japan

NIS , Nippon Ichi Software heeft een trailer uitgebracht met de derde set downloadbare content voor speelbare personages voor Disgaea 6: Defiance of Destiny voor Japan.

Deze nieuwste batch DLC bevat Fuka Kazamatsuri en Desco uit Disgaea 4: A Promise Unforgotten, en Killia en Usalia uit Disgaea 5: Alliance of Vengeance voor 550 yen elk.

video
play-rounded-fill

Bovendien is er nu ook een gratis update beschikbaar om de inhoud van het eindspel “Transcendent Dimension” toe te voegen.

Over Disgaea 6: Defiance of Destiny

De eerste nieuwe DISGAEA-game in zes jaar is er! Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op ̩̩n na Рeen God of Destruction!

Kan een gewone zombie uit de onderwereld opstaan ​​en een god vernietigen? Ontdek het in het nieuwste deel van de DISGAEA-serie! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude DISGAEA-fans!

Disgaea 6: Defiance of Destiny is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch in Japan en wordt op 29 juni gelanceerd voor Nintendo Switch in Noord-Amerika en Europa.