Disgaea 6: Defiance Of Destiny – DLC Character Set #3 beschikbaar in Japan

Disgaea 6: Defiance Of Destiny – DLC Character Set #3 beschikbaar in Japan

NIS , Nippon Ichi Software heeft een trailer uitgebracht met de derde set downloadbare content voor speelbare personages voor Disgaea 6: Defiance of Destiny voor Japan.

Deze nieuwste batch DLC bevat Fuka Kazamatsuri en Desco uit Disgaea 4: A Promise Unforgotten, en Killia en Usalia uit Disgaea 5: Alliance of Vengeance voor 550 yen elk.

video
play-rounded-fill

Bovendien is er nu ook een gratis update beschikbaar om de inhoud van het eindspel “Transcendent Dimension” toe te voegen.

Over Disgaea 6: Defiance of Destiny

De eerste nieuwe DISGAEA-game in zes jaar is er! Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op één na – een God of Destruction!

Kan een gewone zombie uit de onderwereld opstaan ​​en een god vernietigen? Ontdek het in het nieuwste deel van de DISGAEA-serie! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude DISGAEA-fans!

Disgaea 6: Defiance of Destiny is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch in Japan en wordt op 29 juni gelanceerd voor Nintendo Switch in Noord-Amerika en Europa.

Ad