Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Eerste 32 minuten

Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Eerste 32 minuten

Zou je in de diepten van Disgaea 6: Defiance of Destiny op Nintendo Switch moeten duiken? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 32 minuten bekijken.

Sta op tegen de God of Destruction als de nederige zombie Zed – in het eerste optreden van de serie met volledige 3D-beelden en Super Reincarnation!

video
play-rounded-fill

Over Disgaea 6: Defiance Of Destiny

De eerste nieuwe DISGAEA-game in zes jaar is er! Maak kennis met Zed, een zombie die boven ze allemaal is uitgestegen, behalve één: een God of Destruction! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude DISGAEA-fans!

Kenmerken

Van graf tot glorie

Ga met Zed mee in zijn zoektocht om boven zijn lage status uit te stijgen en een God of Destruction uit te dagen. Onderweg ontmoet je gekke personages, verken je chaotische nieuwe werelden en ontdek je de kracht van broers en zussen en vastberadenheid.

Onsterfelijk en niet te stoppen

Ervaar over-the-top tactische gevechten, compleet met waanzinnige speciale aanvallen en een breed scala aan bondgenoten om uit te kiezen. En als dingen te harig worden, gebruik dan Super Reincarnation om te blijven proberen totdat het je lukt!

Een onderwereld voor iedereen

Speel op je gemak en zelfs onderweg! Met aanpasbare gameplay-functies zoals Auto, Retry en Replay kunnen zowel nieuwe als terugkerende spelers een HL-verhogende ervaring smeden die bij hun levensstijl past. Duiken in DISGAEA was nog nooit zo eenvoudig!

Disgaea 6: Defiance of Destiny komt op 29 juni 2021 naar de Nintendo Switch.

Ad