Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Hololive Collaboration DLC

Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Hololive Collaboration DLC

Nippon Ichi Software heeft een nieuwe DLC-set uitgebracht met een cross-over met de Japanse VTuber Group Hololive voor Disgaea 6: Defiance Of Destiny.

De Hololive Collaboration Set is naar verluidt gratis voor alle spelers en bevat vijf eenheden op basis van populaire Hololive-leden:

  • Shirakami Fubuki-eenheid “FubuKing” (Prinny)
  • Uruha Rushia-eenheid “Ruusha” (Succubus)
  • Shiranui Flare Unit “Torte” (helderziende)
  • Tsunomaki Watame-eenheid “Watamee” (Boze Oog)
  • Omaru Polka-eenheid “PolPol” (Mage)

Daarnaast werd ook de eerste set van eerder aangekondigde “Additional Character” DLC uitgebracht, die Adell, Rozalin en Laharl-chan voor 550 yen elk omvat. Asagi werd ook uitgebracht als een gratis personage.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Disgaea 6: Defiance Of Destiny

SRPG’s zullen een serieuze klap in de keel krijgen!

De eerste nieuwe DISGAEA-game in zes jaar is er! Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op ̩̩n na Рeen God of Destruction!

Kan een gewone zombie uit de onderwereld opstaan ​​en een god vernietigen? Ontdek het in het nieuwste deel van de DISGAEA-serie! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude DISGAEA-fans!

Disgaea 6: Defiance Of Destiny is nu beschikbaar voor Nintendo Switch in Japan en wordt in de zomer van 2021 gelanceerd voor het Westen.