Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Hololive Collaboration DLC

Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Hololive Collaboration DLC

Nippon Ichi Software heeft een nieuwe DLC-set uitgebracht met een cross-over met de Japanse VTuber Group Hololive voor Disgaea 6: Defiance Of Destiny.

De Hololive Collaboration Set is naar verluidt gratis voor alle spelers en bevat vijf eenheden op basis van populaire Hololive-leden:

  • Shirakami Fubuki-eenheid “FubuKing” (Prinny)
  • Uruha Rushia-eenheid “Ruusha” (Succubus)
  • Shiranui Flare Unit “Torte” (helderziende)
  • Tsunomaki Watame-eenheid “Watamee” (Boze Oog)
  • Omaru Polka-eenheid “PolPol” (Mage)

Daarnaast werd ook de eerste set van eerder aangekondigde “Additional Character” DLC uitgebracht, die Adell, Rozalin en Laharl-chan voor 550 yen elk omvat. Asagi werd ook uitgebracht als een gratis personage.

video

video

Over Disgaea 6: Defiance Of Destiny

SRPG’s zullen een serieuze klap in de keel krijgen!

De eerste nieuwe DISGAEA-game in zes jaar is er! Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op één na – een God of Destruction!

Kan een gewone zombie uit de onderwereld opstaan ​​en een god vernietigen? Ontdek het in het nieuwste deel van de DISGAEA-serie! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuwe als oude DISGAEA-fans!

Disgaea 6: Defiance Of Destiny is nu beschikbaar voor Nintendo Switch in Japan en wordt in de zomer van 2021 gelanceerd voor het Westen.